Contact

UITNODIGING WADDENFONDS: Subsidieregelingen voor projecten in het waddengebied

dinsdag 03 mei Vanuit het netwerk

Hebt u een goed idee dat de natuur of de duurzame economie in het Waddengebied versterkt en bent u op zoek naar middelen? Kom dan op 3 en 4 mei naar onze informatiebijeenkomst of inloopspreekuur op Terschelling. De bijeenkomst is vrij toegankelijk en zonder opgave. Wilt u erna een persoonlijk gesprek met een vertegenwoordiger van het Waddenfonds of Streekwerk voor uw plan of project, bezoek dan ons inloopspreekuur. Hiervoor moet u zich wel aanmelden. Dat kunt u doen via de aanmeldbutton onderaan in deze uitnodiging.

PROGRAMMA IN HET KORT
Het Waddenfonds organiseert samen met Streekwerk Friese Waddeneilanden van de Provincie Fryslân een informatiebijeenkomst over subsidieregelingen waarvan bedrijven, belangenorganisaties, verenigingen en lokale overheden gebruik kunnen maken. Streekwerk is het loket voor het Iepen Mienskipsfûns (IMF), dat drie maal per jaar een mogelijkheid biedt voor financiële ondersteuning van projecten die de leefbaarheid in de Waddenregio ten goede komen. Het accent ligt deze avond op twee subsidieregelingen van het Waddenfonds.

Programma informatiebijeenkomst
Vrij toegankelijk

19.30 uur – inloop en ontvangst

20.00 uur – opening

20.15 uur – introductie Waddenfonds en Iepen Mienskipsfûns

20.30 uur – Spreker over een waddenfondsproject op het eiland

20.45 uur – presentaties over subsidieregelingen BLI en STUW

21.30 uur – einde en napraten met een hapje en een drankje

INLOOPSPREEKUUR
Aansluitend aan de informatiebijeenkomst houden het Waddenfonds en Streekwerk op de dag na de bijeenkomst een inloopspreekuur voor degenen die graag meer willen weten of gericht ideeën willen voorleggen. Hiervoor moet u zich wel aanmelden. Hier de website voor verdere informatie en om u aan te melden: https://lnkd.in/eQyUqEwE

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk