Contact

Trendship live 2020: Building Tomorrow

maandag 19 oktober Vanuit het netwerk

Update: Het innovatiecongres Trendship wordt verplaatst naar voorjaar 2021. Organisator NDC mediagroep heeft daartoe besloten in het licht van de oplopende besmettingen, de aangescherpte maatregelen en groeiende onrust. Trendship stond gepland op 19 en 20 oktober op meerdere locaties in Groningen en Leeuwarden. Samen met directe partners en stakeholders – afkomstig uit het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs – wordt de focus verlegd naar het voorjaar van 2021. Trendship richt zich op professionals van vandaag en morgen. Lees het statement op de website van Trendship.


Trendship is terug! Live, maar anders. Creatief en innovatief. Op 19 en 20 oktober zijn young creators en gevestigde namen de bouwers van morgen. Het thema van Trendship 2020: Building Tomorrow.

Niets houdt ons tegen. We bewegen, versnellen en bedenken nieuwe plannen. We kijken elkaar weer recht in de ogen. Samen met 1.500 professionals: in 2 steden en 10 locaties met 6 relevante thema’s en bijbehorende uitdagingen. We creëren de wereld van morgen. Niet alleen voor ons, maar voor de volgende generatie.

Meer informatie vind je op de website.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk