Contact

Trendship live 2020: Building Tomorrow

maandag 19 oktober Vanuit het netwerk

Update: Het innovatiecongres Trendship wordt verplaatst naar voorjaar 2021. Organisator NDC mediagroep heeft daartoe besloten in het licht van de oplopende besmettingen, de aangescherpte maatregelen en groeiende onrust. Trendship stond gepland op 19 en 20 oktober op meerdere locaties in Groningen en Leeuwarden. Samen met directe partners en stakeholders – afkomstig uit het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs – wordt de focus verlegd naar het voorjaar van 2021. Trendship richt zich op professionals van vandaag en morgen. Lees het statement op de website van Trendship.


Trendship is terug! Live, maar anders. Creatief en innovatief. Op 19 en 20 oktober zijn young creators en gevestigde namen de bouwers van morgen. Het thema van Trendship 2020: Building Tomorrow.

Niets houdt ons tegen. We bewegen, versnellen en bedenken nieuwe plannen. We kijken elkaar weer recht in de ogen. Samen met 1.500 professionals: in 2 steden en 10 locaties met 6 relevante thema’s en bijbehorende uitdagingen. We creëren de wereld van morgen. Niet alleen voor ons, maar voor de volgende generatie.

Meer informatie vind je op de website.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Workshop: Slim omgaan met kennis bij samenwerking (Leeuwarden)

Samen innoveren biedt veel voordelen, maar ook valkuilen. Als start-up of (technisch) mkb-bedrijf wilt u graag weten hoe u dit proces effectiever kunt aanpakken. Een goede voorbereiding maakt samenwerken bij innovatieve trajecten makkelijker en neemt veel wantrouwen weg. Tijdens deze workshop wisselen theorie, praktische voorbeelden en opdrachten elkaar af.

 

donderdag 29 oktober Vanuit het netwerk
KVK Business Challenge (online)

Er zijn veel manieren om new business binnen te halen. Maar KVK Business Challenge is misschien wel de leukste.
KVK Business Challenge is een open innovatieplatform waarop corporates uitdagingen aanbieden. Uitdagingen waar ze zelf niet uitkomen en waarbij ze de hulp van innovatie ondernemers nodig hebben om samen tot een oplossing te komen.

 

zondag 01 november Vanuit het netwerk