Contact

Themasessie Aquathermie

donderdag 19 januari Vanuit het netwerk

Op 19 januari organiseren de TAF en Circulair Friesland een themasessie over aquathermie.

In het kader van het TAF motto van “we kunnen alle problemen niet 1,2,3 oplossen maar wel op weg helpen en inspireren” bieden we een vervolg aan op de energiebijeenkomst van 6 december, namelijk de themasessie aquathermie. Als verdiepingsthema hebben we aquathermie gekozen omdat dit hele interessante kansen biedt voor ondernemers in Friesland die dicht bij een waterbron wonen. De themasessie is georganiseerd door Circulair Friesland en Toerisme Alliantie Friesland en zal plaatsvinden op 19 januari bij Annage van 18:45 tot 21:30.

Tijdens de bijeenkomst zullen de sprekers het eerste uur uitleg geven over wat aquathermie inhoudt, zo krijgt u inzicht in de kansen en uitdagingen van aquathermie. In het tweede deel van de sessie zal Cathrienus Herrema, eigenaar van Annage, een rondleiding geven rond de oppervlaktewater aquathermie installaties van Annage en de buren om een idee te krijgen van hoe aquathermie er in de praktijk uitziet. We sluiten af met een speeddate ronde waar de ondernemers in gesprek kunnen met de aquathermie experts om eventuele open vragen voor te leggen.

Bent u benieuwd hoe aquathermie in uw bedrijf past? Kom dan naar deze thema avond toe!

Aanmelden kan via deze link: https://www.taf.frl/bijeenkomsten/themasessie-aquathermie/

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Introductiebijeenkomst Masterclass Performance control

In februari of maart wordt, bij voldoende interesse, een introductiebijeenkomst georganiseerd over performance control en prestatiebewaking.

 

maandag 06 februari Vanuit het netwerk
Informatiebijeenkomst Waddenfonds

Het Waddenfonds organiseert op 13 februari 2023 twee informatiebijeenkomsten in Friesland over twee nieuwe subsidieregelingen voor ondernemers, belangenorganisaties, verenigingen en lokale overheden. Heeft u een project dat een impuls geeft aan de ecologie en/of een duurzame ontwikkeling van de economie in het Waddengebied, dan kunt u zich voor één van de bijeenkomsten aanmelden.

 

maandag 13 februari Vanuit het netwerk