Contact

Themabijeenkomst Ondernemers: Hospitality (Koudum)

woensdag 25 september Vanuit het netwerk

Op 25 september organiseert de gemeente Súdwest-Fryslân een themabijeenkomst voor ondernemers. Het thema is Hospitality. Tussen 19.30u en 22.30u kun je netwerken, luisteren naar Wouter Verkerk en ervaringen en ideeën uitwisselen met andere ondernemers. Locatie is De Kuilart in Koudum. Klik op deze link om je aan te melden voor de bijeenkomst.

Programma
19:30 uur Inloop + start voorprogramma*
20:00 uur Inleidend programma met o.a. Wouter Bleckman van de Kuilart
20:30 uur Gastvrijheid door Wouter Verkerk
21:30 uur Netwerken met hapje & drankje

Hospitality
Wouter Verkerk neemt je in zijn verhaal mee naar de consument van de toekomst die naar zijn overtuiging nog maar één reden heeft om ergens terug te komen: SERVICE!

Wouter is spreker, adviseur en trendwatcher op het gebied van Horeca en Gastvrijheid. Jaarlijks verzorgt hij ruim 200 presentaties en workshops voor kleine en grote groepen medewerkers en of ondernemers van bedrijven uit de horeca en andere branches die zich verwant voelen met het thema gastvrijheid. Wekelijks schrijft hij op zijn website een veelgelezen blog over uiteenlopende thema’s uit het horecavak. Er is weinig verbeelding nodig deze te vertalen naar andere branches.

* Voorprogramma onderzoek logiesaccommodaties
Speciaal voor de logiesaccommodaties start er om 19.30 uur een voorprogramma over het onderzoek Vitale Logiesaccommodaties. Doel van het onderzoek is sectorkennis en inzicht op de toekomstbestendige doorontwikkeling van de logiessector. Ook andere geïnteresseerden zijn welkom om aan te sluiten bij het voorprogramma.

Welkom! Deelname is gratis.

Voor info of vragen? ondernemen@sudwestfryslan.nl met vermelding ‘Thema avond’.

    De volgende themabijeenkomsten dit jaar staan gepland op 30 oktober en 27 november 2019 (uitreiking ondernemersprijs).

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst: Durf te vragen – bescherm uw idee (Groningen)

Vindt u het lastig om te bepalen hoe u uw ideeën kan beschermen? U bent hier niet alleen in, veel ondernemers hebben dezelfde vragen. Doe mee aan 'Durf te vragen' en gebruik de kennis van andere ondernemers voor uw vraagstukken. Of help uw collega-ondernemers mee met het bedenken van oplossingen.

 

donderdag 17 oktober Vanuit het netwerk
MKB-Inspiratiebijeenkomst Vietnam (Leeuwarden)

Honderden Nederlandse bedrijven doen al zaken in Vietnam. Jij binnenkort ook?

Laat je inspireren over zakendoen in Vietnam door ondernemers die hun ervaring delen. En ontmoet anderen die ook interesse hebben in ondernemen in Vietnam. Kom naar de Mkb-inspiratiebijeenkomst Vietnam op 17 oktober 17.00-19.00 uur in Leeuwarden.

 

donderdag 17 oktober Vanuit het netwerk