Contact

Themabijeenkomst Ondernemers: Hospitality (Koudum)

woensdag 25 september Vanuit het netwerk

Op 25 september organiseert de gemeente Súdwest-Fryslân een themabijeenkomst voor ondernemers. Het thema is Hospitality. Tussen 19.30u en 22.30u kun je netwerken, luisteren naar Wouter Verkerk en ervaringen en ideeën uitwisselen met andere ondernemers. Locatie is De Kuilart in Koudum. Klik op deze link om je aan te melden voor de bijeenkomst.

Programma
19:30 uur Inloop + start voorprogramma*
20:00 uur Inleidend programma met o.a. Wouter Bleckman van de Kuilart
20:30 uur Gastvrijheid door Wouter Verkerk
21:30 uur Netwerken met hapje & drankje

Hospitality
Wouter Verkerk neemt je in zijn verhaal mee naar de consument van de toekomst die naar zijn overtuiging nog maar één reden heeft om ergens terug te komen: SERVICE!

Wouter is spreker, adviseur en trendwatcher op het gebied van Horeca en Gastvrijheid. Jaarlijks verzorgt hij ruim 200 presentaties en workshops voor kleine en grote groepen medewerkers en of ondernemers van bedrijven uit de horeca en andere branches die zich verwant voelen met het thema gastvrijheid. Wekelijks schrijft hij op zijn website een veelgelezen blog over uiteenlopende thema’s uit het horecavak. Er is weinig verbeelding nodig deze te vertalen naar andere branches.

* Voorprogramma onderzoek logiesaccommodaties
Speciaal voor de logiesaccommodaties start er om 19.30 uur een voorprogramma over het onderzoek Vitale Logiesaccommodaties. Doel van het onderzoek is sectorkennis en inzicht op de toekomstbestendige doorontwikkeling van de logiessector. Ook andere geïnteresseerden zijn welkom om aan te sluiten bij het voorprogramma.

Welkom! Deelname is gratis.

Voor info of vragen? ondernemen@sudwestfryslan.nl met vermelding ‘Thema avond’.

    De volgende themabijeenkomsten dit jaar staan gepland op 30 oktober en 27 november 2019 (uitreiking ondernemersprijs).

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Webinar series: India’s IT en digitale industrie

India telt meer dan 70% van al het digitale talent en is daarom hofleverancier aan vele bedrijven en organisaties. Interessant is deze serie voor bedrijven (en  startups) die IT-mogelijkheden en uitbreiding zoeken.

 

dinsdag 02 juni Vanuit het netwerk
Biobased Economy Conference – virtual edition

Op 5 juni wordt de 4e Biobased Economy Conference georganiseerd: With our 4th Biobased Economy Conference we want to bring the regional and international bioeconomy community together again. Our goal is to connect participants from different sectors and regions, so that you cooperate to innovate and create value for new waste-based value chains together.

 

vrijdag 05 juni Vanuit het netwerk