Contact

Symposium: Toerisme Afsluitdijk (Kornwerderzand)

donderdag 17 januari Ynbusiness

Op donderdag 17 januari 2019 wordt het symposium ‘Toerisme Afsluitdijk, bestemming Nederland Waterland” georganiseerd. Hieronder vindt u de uitnodiging:

Geachte relatie,
Goed nieuws, toerisme zit in de lift in Nederland. Hoe ziet het toekomstbeeld eruit? Welke kansen biedt de Afsluitdijk hierin? Hoe kunnen we Watererfgoed en Unesco Werelderfgoed Waddenzee inzetten om deze kansen te verzilveren? En wat kunnen we leren van de successen van Dordrecht en Kinderdijk?

De Nieuwe Afsluitdijk organiseert op donderdag 17 januari in samenwerking met YNBusiness en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord het symposium “Toerisme Afsluitdijk, bestemming Nederland Waterland”.

Tijdens deze middag krijgt u een antwoord op alle bovenstaande vragen. Inspirerende sprekers nemen u mee in hun ervaringen. Aansluitend gaan we met elkaar in gesprek tijdens een interactieve werksessie. Tijdens de afsluitende borrel kunt u netwerken met andere vakgenoten.

Let op, er is deze middag ruimte voor een beperkt aantal deelnemers.
Meld u direct aan, want vol=vol.

Datum, tijd, locatie
Het symposium vindt plaats op donderdagmiddag 17 januari in het Afsluitdijk Wadden Center te Kornwerderzand. De middag start om 13.00u en eindigt om 16.00u met een netwerkborrel.
Klik hier voor een volledig overzicht van het programma.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via secretariaatdna@fryslan.frl of 058-2925820.

Met vriendelijke groet,

Klaas Kielstra
gedeputeerde provincie Fryslân
Voorzitter samenwerkingsverband De Nieuwe Afsluitdijk

Meer evenementen Evenementenoverzicht
AVG & digitaal veilig ondernemen

Voldoet uw organisatie aan de Wetgeving AVG? Is uw organisatie weerbaar tegen digitale dreigingen zoals ransomware aanvallen?

Aanmelden kan t/m 7 juni!
Mail: aanmelden@ikbendigitaalveilig.nl

 

maandag 17 juni Vanuit het netwerk
Workshop: ‘De basis van Intellectueel Eigendom’ (Groningen)

Bent u bezig met de ontwikkeling van een nieuw technisch product of nieuwe techniek? Leer op 20 juni in één middag de basis over hoe u uw technische innovatieproces efficiënter en beter maakt door intellectueel eigendom (IE) te gebruiken als bescherming en als informatiebron.

 

donderdag 20 juni Vanuit het netwerk