Contact

Symposium: Toerisme Afsluitdijk (Kornwerderzand)

donderdag 17 januari Ynbusiness

Op donderdag 17 januari 2019 wordt het symposium ‘Toerisme Afsluitdijk, bestemming Nederland Waterland” georganiseerd. Hieronder vindt u de uitnodiging:

Geachte relatie,
Goed nieuws, toerisme zit in de lift in Nederland. Hoe ziet het toekomstbeeld eruit? Welke kansen biedt de Afsluitdijk hierin? Hoe kunnen we Watererfgoed en Unesco Werelderfgoed Waddenzee inzetten om deze kansen te verzilveren? En wat kunnen we leren van de successen van Dordrecht en Kinderdijk?

De Nieuwe Afsluitdijk organiseert op donderdag 17 januari in samenwerking met YNBusiness en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord het symposium “Toerisme Afsluitdijk, bestemming Nederland Waterland”.

Tijdens deze middag krijgt u een antwoord op alle bovenstaande vragen. Inspirerende sprekers nemen u mee in hun ervaringen. Aansluitend gaan we met elkaar in gesprek tijdens een interactieve werksessie. Tijdens de afsluitende borrel kunt u netwerken met andere vakgenoten.

Let op, er is deze middag ruimte voor een beperkt aantal deelnemers.
Meld u direct aan, want vol=vol.

Datum, tijd, locatie
Het symposium vindt plaats op donderdagmiddag 17 januari in het Afsluitdijk Wadden Center te Kornwerderzand. De middag start om 13.00u en eindigt om 16.00u met een netwerkborrel.
Klik hier voor een volledig overzicht van het programma.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via secretariaatdna@fryslan.frl of 058-2925820.

Met vriendelijke groet,

Klaas Kielstra
gedeputeerde provincie Fryslân
Voorzitter samenwerkingsverband De Nieuwe Afsluitdijk

Meer evenementen Evenementenoverzicht
BCDN 2019 (Leeuwarden)

De Business Contact Dagen Noord op 19 en 20 maart 2019 is een uitgelezen plek om persoonlijke afspraken in te plannen, te netwerken en leads te genereren.

 

dinsdag 19 maart Vanuit het netwerk
Workshop: Masterclass Octrooien (Groningen)

Op 26 maart leert u alles wat u moet weten over octrooien tijdens de workshop 'masterclass octrooien'. Tussen 12.45u en 17.00u wordt op het kantoor van de KvK in Groningen deze workshop gegeven.

 

dinsdag 26 maart Vanuit het netwerk