Contact

Symposium: Symphony of Soils (Oosterwolde)

donderdag 11 oktober Vanuit het netwerk

 

Op 11 oktober 2018 vindt het Symposium Symphony of Soils plaats, een symposium over bodemvitaliteit, gezonde landbouw en voeding en gezondheid, met bijdragen van gerenommeerde sprekers uit binnen- en buitenland. Daarnaast vinden er publieksevenementen plaats.

Symphony of Soils stelt zich tot doel bodemvruchtbaarheid onder de aandacht te brengen van een breed publiek en de relatie duidelijk te maken tussen bodemgezondheid en de gezondheid van plant, dier en mens.

Programma

9.00u     Inloop met koffie en thee

9.30u     Opening door Dick Veerman (oprichter Foodlog)

9.45u     Welkom door Harry Oosterman (burgemeester Ooststellingwerf)

10.00u   Plenaire sessie met inspirerende presentaties van onder andere Wim van der Putten (buitengewoon hoogleraar Functionele Biodiversiteit aan WUR) en Volkert Engelsman (directeur Eosta)

12.00u   Boerenlunch met muzikale ondersteuning

13.00u   Bodem-beleef-sessies

14.30u   Koffie en thee

15.00u   Workshops

17.00u   Borrel en versnaperingen, muzikaal omlijst met een Symphony of Soils

Klik hier voor meer informatie 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ondernemen is topsport – scoren door coaching (Groningen)

Op 15 november kun je van 15.00u tot 18.00u terecht in het Hitachi Capital Mobility Stadion in Groningen voor de bijeenkomst "Ondernemen is topsport!". Een toepasselijke locatie voor het leren van lessen over topsport en ondernemen en natuurlijk de combinatie ervan.

 

donderdag 15 november Vanuit het netwerk
PIMP Theatershow (Leeuwarden)

Op maandag 19 november is het moment om een prikkelende, vrolijke en inspirerende avond te beleven, waarin heel beeldend de do’s en dont’s van de hospitality op de planken worden gebracht. Met pakkende voorbeelden, tips & tricks uit de rijke praktijk van hospitality-trainers en vakmannen Milo Berlijn en Michael Bunink. Niet alleen uit de horecapraktijk, maar ook uit de zorg, het onderwijs en de retail.

 

maandag 19 november Vanuit het netwerk