Contact

Symposium: Symphony of Soils (Oosterwolde)

donderdag 11 oktober Vanuit het netwerk

 

Op 11 oktober 2018 vindt het Symposium Symphony of Soils plaats, een symposium over bodemvitaliteit, gezonde landbouw en voeding en gezondheid, met bijdragen van gerenommeerde sprekers uit binnen- en buitenland. Daarnaast vinden er publieksevenementen plaats.

Symphony of Soils stelt zich tot doel bodemvruchtbaarheid onder de aandacht te brengen van een breed publiek en de relatie duidelijk te maken tussen bodemgezondheid en de gezondheid van plant, dier en mens.

Programma

9.00u     Inloop met koffie en thee

9.30u     Opening door Dick Veerman (oprichter Foodlog)

9.45u     Welkom door Harry Oosterman (burgemeester Ooststellingwerf)

10.00u   Plenaire sessie met inspirerende presentaties van onder andere Wim van der Putten (buitengewoon hoogleraar Functionele Biodiversiteit aan WUR) en Volkert Engelsman (directeur Eosta)

12.00u   Boerenlunch met muzikale ondersteuning

13.00u   Bodem-beleef-sessies

14.30u   Koffie en thee

15.00u   Workshops

17.00u   Borrel en versnaperingen, muzikaal omlijst met een Symphony of Soils

Klik hier voor meer informatie 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
European Water Tech Week 2018 (Leeuwarden)

De watersector gaat in 2018 voor het eerst kennismaken met de European Water Tech Week Leeuwarden. Van 24 tot en met 27 september 2018 zullen leiders op het gebied van innovatie, technologie en beleid van bedrijven, universiteiten en overheden elkaar ontmoeten en inspireren tijdens een aantal evenementen.

 

maandag 24 september Vanuit het netwerk
Themabijeenkomst: ondernemen in tijden van grote verandering (Offingawier)

Op woensdagavond 26 september van 19.30u tot 22.30u organiseert de gemeente Súdwest-Fryslân een themabijeenkomst met het onderwerp 'ondernemen in tijden van grote verandering'. Locatie is café restaurant It Foarunder in Offingawier.

 

woensdag 26 september Vanuit het netwerk