Contact

Symposium: Digitaal Ondernemen (Leeuwarden)

maandag 03 juni Vanuit het netwerk

Wilt u als ondernemer inspelen op de kansen die digitalisering biedt? En kunt u wel wat hulp gebruiken met innoveren of bij concrete digitale uitdagingen? Kom dan op 3 juni naar NHL Stenden voor het symposium Digitaal Ondernemen. Deskundige ondernemers, intermediairs, lectoren, studenten én subsidie-experts zijn hier aanwezig om uw organisatie te helpen met (verdere) digitalisering!

Digitaliseren ondernemingen niét, dan missen ze niet alleen winst en kansen, maar ook aansluiting bij de bedrijfsprocessen van de toekomst. NHL Stenden Hogeschool, de provincie Fryslân, gemeente Leeuwarden, het SNN, Ynbusiness, RVO.nl en hogeschool van Hall Larenstein delen daarom op het symposium kennis en hun netwerk over digitaliseringskansen, subsidies en regelingen voor het noordelijke mkb. De bijeenkomst is voor alle mkb’ers, ongeacht het digitaliseringsniveau van uw onderneming.

Inhoud symposium
Digitaal Ondernemen bestaat uit een plenair programma, discussie en workshops met inspirerende voorbeelden uit de theorie én in de praktijk. Verder presenteren we concrete regelingen waar u als mkb’er gebruik van kunt maken. Bijvoorbeeld de vernieuwde VIA subsidieregeling (vanaf halverwege juni) van het SNN. De VIA heeft als doel dat het mkb in Noord-Nederland innoveert en meer toekomstgericht gaat ondernemen, met veel aandacht voor digitalisering.

Concrete stappen zetten
Wilt u extern advies op het gebied van digitalisering, procesoptimalisatie en/of online strategische marketing? Dan is er een laagdrempelige regeling (de voucher MKB Fryslân) waarbij u de helft vergoed kunt krijgen met een maximum van € 2500. In de bijeenkomst vertellen we u hier graag meer over.

Daarnaast vindt u op de ’playground’ actieve demo’s die u helpen concrete stappen te zetten richting (verdere) digitalisering van uw bedrijf. Hiervoor zijn deskundige ondernemers, lectoren, studenten én subsidie-experts en intermediairs aanwezig met kennis en netwerk op alle terreinen van digitalisering

Praktische informatie

  • Symposium Digitaal Ondernemen
  • 3 juni aanstaande van 12:45 tot 17:30 uur
  • Locatie: NHL Stenden aan de Rengerslaan 10 in Leeuwarden
  • Kosten: geen

U ontvangt in mei de definitieve uitnodiging met het volledige programma en de gegevens om u aan te melden. Zet 3 juni nu alvast in uw agenda!

Je kunt je via deze pagina aanmelden voor het event. Het volledige programma kun je hier ook vinden.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Innovatiedag 2019: Dág, onkruid! (Valthermond)

Op dinsdag 28 mei 2019 organiseert InnovatieVeenkoloniën, in samenwerking met IRS, Avebe, Suiker Unie, Wageningen University & Research en Sensus, alweer haar derde Innovatiedag, met het thema: Dág, onkruid!

 

dinsdag 28 mei Vanuit het netwerk
Zakendoen in de VS (Leeuwarden)

Hoe zet je het beste de eerste stappen op de Amerikaanse markt? Of kun je op dit moment beter helemaal niet instappen? Wil je weten of de Amerikaanse markt iets voor je is? Dan ben je van harte uitgenodigd op deze bijeenkomst op 3 juni in de Kanselarij.

 

maandag 03 juni Vanuit het netwerk