Contact

Geannuleerd: Symposium: Digitaal Ondernemen (Leeuwarden)

maandag 03 juni Vanuit het netwerk

Wilt u als ondernemer inspelen op de kansen die digitalisering biedt? En kunt u wel wat hulp gebruiken met innoveren of bij concrete digitale uitdagingen? Kom dan op 3 juni naar NHL Stenden voor het symposium Digitaal Ondernemen. Deskundige ondernemers, intermediairs, lectoren, studenten én subsidie-experts zijn hier aanwezig om uw organisatie te helpen met (verdere) digitalisering!

Digitaliseren ondernemingen niét, dan missen ze niet alleen winst en kansen, maar ook aansluiting bij de bedrijfsprocessen van de toekomst. NHL Stenden Hogeschool, de provincie Fryslân, gemeente Leeuwarden, het SNN, Ynbusiness, RVO.nl en hogeschool van Hall Larenstein delen daarom op het symposium kennis en hun netwerk over digitaliseringskansen, subsidies en regelingen voor het noordelijke mkb. De bijeenkomst is voor alle mkb’ers, ongeacht het digitaliseringsniveau van uw onderneming.

Inhoud symposium
Digitaal Ondernemen bestaat uit een plenair programma, discussie en workshops met inspirerende voorbeelden uit de theorie én in de praktijk. Verder presenteren we concrete regelingen waar u als mkb’er gebruik van kunt maken. Bijvoorbeeld de vernieuwde VIA subsidieregeling (vanaf halverwege juni) van het SNN. De VIA heeft als doel dat het mkb in Noord-Nederland innoveert en meer toekomstgericht gaat ondernemen, met veel aandacht voor digitalisering.

Concrete stappen zetten
Wilt u extern advies op het gebied van digitalisering, procesoptimalisatie en/of online strategische marketing? Dan is er een laagdrempelige regeling (de voucher MKB Fryslân) waarbij u de helft vergoed kunt krijgen met een maximum van € 2500. In de bijeenkomst vertellen we u hier graag meer over.

Daarnaast vindt u op de ’playground’ actieve demo’s die u helpen concrete stappen te zetten richting (verdere) digitalisering van uw bedrijf. Hiervoor zijn deskundige ondernemers, lectoren, studenten én subsidie-experts en intermediairs aanwezig met kennis en netwerk op alle terreinen van digitalisering

Praktische informatie

  • Symposium Digitaal Ondernemen
  • 3 juni aanstaande van 12:45 tot 17:30 uur
  • Locatie: NHL Stenden aan de Rengerslaan 10 in Leeuwarden
  • Kosten: geen

U ontvangt in mei de definitieve uitnodiging met het volledige programma en de gegevens om u aan te melden. Zet 3 juni nu alvast in uw agenda!

Je kunt je via deze pagina aanmelden voor het event. Het volledige programma kun je hier ook vinden.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Handelsmissie: Panama, Water connecting the world (2 t/m 4 september)

Bent u actief in de water sector? En wilt u uw bedrijf profileren op zowel de Panamese markt als de wereldwijde markt? Doe dan op 2 tot en met 4 september mee met de handelsmissie naar het IAHR congres in Panama: Water Connecting the World.

 

maandag 02 september Vanuit het netwerk
Netwerkevenement: Smart Mobility in het Verenigd Koninkrijk

Bent u actief op het gebied van smart mobility? En wilt u Britse zakenpartners ontmoeten? Kom dan op 5 september naar de 'Anglo-Dutch mission on smart mobility'. Dit evenement vindt plaats tijdens de handelsbeurs Cenex-Low Carbon Vehicles 2019 (Cenex-LCV).

 

donderdag 05 september Vanuit het netwerk