Contact

Subsidiecarrousel (Harlingen)

woensdag 10 oktober Vanuit het netwerk Financiering

Op 10 oktober wordt er een subsidiecarrousel georganiseerd in de stadsschouwburg van Harlingen. Hieronder vindt u de uitnodiging:

Subsidiecarrousel

Man o man wat laten wij een geld liggen! Wij nemen aan dat u als goede ondernemer altijd wil onderzoeken hoe dit zit. Dus organiseren wij in samenwerking met advies-, subsidiepartijen en fondsenwervers op 10 oktober de Subsidiecarrousel. Niet alleen de kennis, maar ook de relaties gaan wij delen. Misschien heeft u al een projectidee of een investeringsbehoefte en wilt u die voorleggen? Of laat u eerst informeren over de mogelijkheden. Uitgenodigd zijn de leden van HSBA, Oostpoort, CCNWF en Ondernemend Harlingen. Dus ook een mooie netwerkgelegenheid, dachten wij zo. Wees erbij!

Gastpartijen

  • Friese – en Nederlandse Ontwikkelingsmaatschappij oftewel FOM en NOM (voorheen doefonds). Het FOM kan investeren met bedragen van €25.000,- tot maximaal € 1.5 miljoen per onderneming;
  • Het Waddenfonds is een gemeenschappelijke regeling van de waddenprovincies Fryslân, Groningen en Noord-Holland. Het fonds investeert in initiatieven en projecten die de ecologie en duurzame economische ontwikkeling van het waddengebied versterken;
  • Ynbusiness is een gezamenlijk initiatief van het bedrijfsleven, de provincie Fryslân, de F4-gemeenten (Leeuwarden, Heerenveen, Smallingerland en Sudwest Fryslân), en het Friese hoger en middelbaar beroepsonderwijs, verbonden in het Innovatiepact Fryslân (IPF). Het primaire doel is de ondernemer krachtig te ondersteunen bij de groei van het bedrijf;
  • PGHM, bureau voor subsidieadvies en -werving.

 

Mis het niet
Het gebeurt niet vaak, dat we deze partijen bij elkaar hebben en we verwachten dan ook een grote opkomst. Mis ‘m niet en meld u aan.

Tijden 
19.30 uur  Inloop
20.00 uur  Start programma presentatie en consultatierondes
21.45 uur  Netwerkgelegenheid
22.30 uur  Einde programma

Locatie 
Stadsschouwburg Trebol aan de Zuidoostersingel 1 in Harlingen.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Handelsmissie: Panama, Water connecting the world (2 t/m 4 september)

Bent u actief in de water sector? En wilt u uw bedrijf profileren op zowel de Panamese markt als de wereldwijde markt? Doe dan op 2 tot en met 4 september mee met de handelsmissie naar het IAHR congres in Panama: Water Connecting the World.

 

maandag 02 september Vanuit het netwerk
Netwerkevenement: Smart Mobility in het Verenigd Koninkrijk

Bent u actief op het gebied van smart mobility? En wilt u Britse zakenpartners ontmoeten? Kom dan op 5 september naar de 'Anglo-Dutch mission on smart mobility'. Dit evenement vindt plaats tijdens de handelsbeurs Cenex-Low Carbon Vehicles 2019 (Cenex-LCV).

 

donderdag 05 september Vanuit het netwerk