Contact

Subsidiecarrousel (Harlingen)

woensdag 10 oktober Vanuit het netwerk Financiering

Op 10 oktober wordt er een subsidiecarrousel georganiseerd in de stadsschouwburg van Harlingen. Hieronder vindt u de uitnodiging:

Subsidiecarrousel

Man o man wat laten wij een geld liggen! Wij nemen aan dat u als goede ondernemer altijd wil onderzoeken hoe dit zit. Dus organiseren wij in samenwerking met advies-, subsidiepartijen en fondsenwervers op 10 oktober de Subsidiecarrousel. Niet alleen de kennis, maar ook de relaties gaan wij delen. Misschien heeft u al een projectidee of een investeringsbehoefte en wilt u die voorleggen? Of laat u eerst informeren over de mogelijkheden. Uitgenodigd zijn de leden van HSBA, Oostpoort, CCNWF en Ondernemend Harlingen. Dus ook een mooie netwerkgelegenheid, dachten wij zo. Wees erbij!

Gastpartijen

  • Friese – en Nederlandse Ontwikkelingsmaatschappij oftewel FOM en NOM (voorheen doefonds). Het FOM kan investeren met bedragen van €25.000,- tot maximaal € 1.5 miljoen per onderneming;
  • Het Waddenfonds is een gemeenschappelijke regeling van de waddenprovincies Fryslân, Groningen en Noord-Holland. Het fonds investeert in initiatieven en projecten die de ecologie en duurzame economische ontwikkeling van het waddengebied versterken;
  • Ynbusiness is een gezamenlijk initiatief van het bedrijfsleven, de provincie Fryslân, de F4-gemeenten (Leeuwarden, Heerenveen, Smallingerland en Sudwest Fryslân), en het Friese hoger en middelbaar beroepsonderwijs, verbonden in het Innovatiepact Fryslân (IPF). Het primaire doel is de ondernemer krachtig te ondersteunen bij de groei van het bedrijf;
  • PGHM, bureau voor subsidieadvies en -werving.

 

Mis het niet
Het gebeurt niet vaak, dat we deze partijen bij elkaar hebben en we verwachten dan ook een grote opkomst. Mis ‘m niet en meld u aan.

Tijden 
19.30 uur  Inloop
20.00 uur  Start programma presentatie en consultatierondes
21.45 uur  Netwerkgelegenheid
22.30 uur  Einde programma

Locatie 
Stadsschouwburg Trebol aan de Zuidoostersingel 1 in Harlingen.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Finale Klantvriendelijkste organisatie Noord-Nederland (Roden)

Op donderdag 30 januari is de feestelijke finale van de verkiezing van de klantvriendelijkste organisatie van Noord-Nederland.
Naast de finale is er een interactief en leerzaam programma opgesteld. Kom je ook?

 

donderdag 30 januari Vanuit het netwerk
Het Frysk Rekreaasje Kongres 2020 (Drachten)

Het Frysk Rekreaasje Kongres is dé netwerkbijeenkomst voor iedereen die in Friesland betrokken is bij toerisme. Elk jaar organiseert Merk Fryslân dit prachtige evenement met veel plezier.
Dit jaar wordt het congres neergezet als een “Congrestival”. Een congres "Friesland Style"

 

maandag 03 februari Vanuit het netwerk