Contact

Smart Industry Ontmoetingen (Groningen)

woensdag 30 maart Vanuit het netwerk

Onderwerp: Smart Industry Ontmoetingen
Datum: 30 en 31 maart
Locatie: Martiniplaza te Groningen
Tijd: 09:00 – 11:00 uur

Welkom bij de Smart Industry Ontmoetingen met Solution Providers.
Versterk je netwerk, laat je inspireren door collega-bedrijven en maak kennis met potentiële partners.
Elke maand organiseert de Smart Industry Hub Noord een bijeenkomst waar productiebedrijven en Solution Providers elkaar in den lijve informeel kunnen ontmoeten en zo hun netwerk uit kunnen breiden rondom uiteenlopende vraagstukken.

Het opzetten van een effectieve Smart Factory is een kwestie van goed samenspel tussen productiebedrijven en Solution Providers die Smart Industry oplossingen aanbieden. Vaak gaat het om jarenlange samenwerking tussen bedrijven die elkaar maximaal stimuleren om het onderste uit de kan te halen. Dat begint meestal met een goed gesprek. Daarom organiseert Smart Industry Hub Noord maandelijks Smart Industry Ontmoetingen. De belangrijkste doelstelling van deze bijeenkomsten is om elkaar te leren kennen en om te praten over vraagstukken en oplossingen, zonder verplichtingen.

Doelgroep
De Smart Industry Ontmoetingen zijn bedoeld voor productiebedrijven die het Assessment hebben doorlopen en daarmee bekend zijn met hun uitgangspositie en hun ambities. Solution Providers worden uitgenodigd vanuit het netwerk dat binnen de Smart Industry Hub Noord actief is.

Goed om te weten
Smart Industry Ontmoetingen zijn kleinschalige bijeenkomsten van productiebedrijven en Solution Providers, onder voorzitterschap van een adviseur van SIH-Noord. Elke maand staat er een ander thema centraal. Je kunt je via de agenda aanmelden of rechtstreeks worden benaderd door de adviseurs van de Smart Industry Hub Noord. De Smart Industry Ontmoetingen vinden altijd plaats op een live locatie. Indien het binnen de kaders van de Coronamaatregelen niet mogelijk is, wordt de bijeenkomst afgelast. Je ontvangt uiterlijk een week voor aanvang de nadere details zoals locatie.

Investering
Deelname aan de Smart Industry Ontmoetingen is kosteloos voor Noordelijke bedrijven uit de proces- en maakindustrie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tijd en kennis vanuit de partners van SIH-Noord en financiële ondersteuning van SNN/EFRO, de drie noordelijke Provincies en EZK.

Aanmelden
30 maart: via deze link.
31 maart: via deze link.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk