Contact

Smart Factory Tour @ Hannover Messe

woensdag 19 april Vanuit het netwerk

Rondom de Hannover Messe, op 19 april, zal de Smart Factory Hub Noord Nederland een mooi programma neerzetten voor bedrijven die een Assessment hebben gehad, of daarmee bezig zijn. Mis het niet en meld je vast aan. Je ontvangt dan het definitieve programma zodra dit bekend is. Opgave is voor maximaal 2 deelnemers per bedrijf.

Doelgroep
Noordelijke productiebedrijven uit de maak- en procesindustrie.

Investering
Deelname aan de Smart Factory Tour is kosteloos voor Noordelijke bedrijven uit de proces- en maakindustrie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tijd en kennis vanuit de partners van SIH-Noord en financiƫle ondersteuning van SNN/EFRO, de drie noordelijke Provincies en EZK.

Meer informatie over deze tour en informatie over het aanmelden kan via: https://sih-noord.nl/agenda/smart-factory-tour-3-hannover-messe/

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Introductiebijeenkomst Masterclass Performance control

In februari of maart wordt, bij voldoende interesse, een introductiebijeenkomst georganiseerd over performance control en prestatiebewaking.

 

maandag 06 februari Vanuit het netwerk
Friese vlag
Frysk Toerisme Kongres 2023

Haal op maandag 13 februari van 13:00 tot 16:15 een frisse neus in het schaatshart van de wereld en verstevig uw netwerk in de provinsje. Tijdens het FTK brengt u uw toeristische kennis op peil.

 

maandag 13 februari Vanuit het netwerk