Contact

Slush! hét evenement voor innovatieve tech startups! (Helsinki, Finland)

woensdag 20 november Vanuit het netwerk

Ga mee met de tech missie naar Slush!

 

Bent u een innovatieve tech start-up en klaar voor de volgende stap? Wilt u zakendoen, samenwerken of contacten leggen met bedrijven en investeerders en de internationale markt verkennen? Ga dan mee met de start-upmissie naar Slush van 20-23 november 2019 en zet uw bedrijf in de schijnwerpers op één van de grootste start-up- en techevenementen ter wereld!


Doel van de missie: het versterken van de positie van Nederlandse start-ups en het Nederlandse start-upecosysteem, met een focus op innovatieve ‘tech solutions’.

 

Deadline voor inschrijving is 29 september. De missie wordt georganiseerd door RVO, in samenwerking met TechLeap.NL en de ambassade.
Meer informatie en inschrijven op op de site van de rvo.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Webinar series: India’s IT en digitale industrie

India telt meer dan 70% van al het digitale talent en is daarom hofleverancier aan vele bedrijven en organisaties. Interessant is deze serie voor bedrijven (en  startups) die IT-mogelijkheden en uitbreiding zoeken.

 

dinsdag 02 juni Vanuit het netwerk
Biobased Economy Conference – virtual edition

Op 5 juni wordt de 4e Biobased Economy Conference georganiseerd: With our 4th Biobased Economy Conference we want to bring the regional and international bioeconomy community together again. Our goal is to connect participants from different sectors and regions, so that you cooperate to innovate and create value for new waste-based value chains together.

 

vrijdag 05 juni Vanuit het netwerk