Contact

Slush! hét evenement voor innovatieve tech startups! (Helsinki, Finland)

woensdag 20 november Vanuit het netwerk

Ga mee met de tech missie naar Slush!

 

Bent u een innovatieve tech start-up en klaar voor de volgende stap? Wilt u zakendoen, samenwerken of contacten leggen met bedrijven en investeerders en de internationale markt verkennen? Ga dan mee met de start-upmissie naar Slush van 20-23 november 2019 en zet uw bedrijf in de schijnwerpers op één van de grootste start-up- en techevenementen ter wereld!


Doel van de missie: het versterken van de positie van Nederlandse start-ups en het Nederlandse start-upecosysteem, met een focus op innovatieve ‘tech solutions’.

 

Deadline voor inschrijving is 29 september. De missie wordt georganiseerd door RVO, in samenwerking met TechLeap.NL en de ambassade.
Meer informatie en inschrijven op op de site van de rvo.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst: Durf te vragen – bescherm uw idee (Groningen)

Vindt u het lastig om te bepalen hoe u uw ideeën kan beschermen? U bent hier niet alleen in, veel ondernemers hebben dezelfde vragen. Doe mee aan 'Durf te vragen' en gebruik de kennis van andere ondernemers voor uw vraagstukken. Of help uw collega-ondernemers mee met het bedenken van oplossingen.

 

donderdag 17 oktober Vanuit het netwerk
MKB-Inspiratiebijeenkomst Vietnam (Leeuwarden)

Honderden Nederlandse bedrijven doen al zaken in Vietnam. Jij binnenkort ook?

Laat je inspireren over zakendoen in Vietnam door ondernemers die hun ervaring delen. En ontmoet anderen die ook interesse hebben in ondernemen in Vietnam. Kom naar de Mkb-inspiratiebijeenkomst Vietnam op 17 oktober 17.00-19.00 uur in Leeuwarden.

 

donderdag 17 oktober Vanuit het netwerk