Contact

SIH Webinar: Predictive maintenance (digitaal)

dinsdag 08 maart Vanuit het netwerk

De Smart Industrie Hub Noord organiseert maandelijkse Webinars over diverse Smart Industry thema’s. Voor deze maand staat ‘Predictive maintenance’ op de agenda.

Onderwerp: Webinar Predictive maintenance
Datum: 8 maart
Locatie: MS Teams
Tijd: 16:00 – 17:00 uur

Programma
De onderhoudsarme fabriek in een wereld waarin technologie steeds complexer wordt. Hoe gaan we dat aanpakken? Het 8e Online Webinar van de Smart Industry Hub Noord gaat over voorspelbaar onderhoud ofwel Predictive Maintenance. Door inzet van slimme sensoren, digitalisering, connectiviteit en kunstmatige intelligentie proberen we ongeplande stilstand te voorkomen. We vragen de experts naar hun ervaringen. Paul van Kempen van het Fieldlab WCM, een netwerk voor Smart Maintenance, laat ons zien wat de trends zijn en Mark Peters verteld hoe een Solution Provider als IJsseltechnologie deze in de praktijk brengt. Daarnaast delen we verhalen uit de praktijk. Jan Post (RUG) zal de sprekers daarna ondervragen.

Wil je binnen 60 minuten alles weten over Predictive Maintenance? Meld je dan snel aan.

Aan dit webinar werken mee
Paul van Kempen (Fieldlab World Class Maintenance (WCM))
Mark Peters (IJsseltechnologie)
Jan Post (hoogleraar digital manufacturing RUG)
Het webinar staat onder begeleiding van SIH-Noord partner NOM.

Doelgroep
Voor Noordelijke bedrijven uit de maak- en procesindustrie en andere geïnteresseerden.

Investering
Deelname aan het webinar is kosteloos voor noordelijke bedrijven uit de proces- en maakindustrie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tijd en kennis vanuit de partners van SIH-Noord en financiële ondersteuning van SNN/EFRO, de drie noordelijke Provincies en EZK.

Aanmelden kan via deze link.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk