Contact

RVO Handelsmissie: CES Las Vegas

donderdag 05 januari Vanuit het netwerk Innovatie

Bent u klaar om de wereld te veroveren met uw innovatieve tech-oplossing? Ga dan van 5 tot en met 8 januari 2023 mee met de handelsmissie naar de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. De CES is de meest invloedrijke techbeurs ter wereld.

Dit jaar wordt Nederland op CES vertegenwoordigd door het ‘Netherlands Tech Square’; in dit paviljoen staan de 50 nieuwste en beste start-ups. Nederland doet ook mee met het ‘Next Level Innovations pavillion’. 20 scale-ups presenteren hier hun innovatieve oplossingen aan een internationaal publiek van zakelijk leiders, media en investeerders.

Gebruik deze unieke kans om internationale (media-)aandacht te krijgen voor uw innovatie.

Er worden 50 start-ups gekozen voor het Netherlands Tech Square, ons start-up paviljoen op Eureka Park. Eureka Park is dé plek op CES waar de nieuwste en meest disruptieve start-ups zichzelf presenteren. In het ‘Netherlands Next Level Innovation Pavillion’ bieden de 20 scale-ups hun innovatieve oplossingen aan.

Als deelnemer van CES Las Vegas doet u automatisch mee met CES Unveiled Amsterdam. Dit evenement vindt plaats op donderdag 13 oktober 2022 in de Beurs van Berlage. CES Unveiled is een preview-evenement en de officiële kick-off voor de Nederlandse inzending naar CES Las Vegas. CES Unveiled is een uniek mediamoment waarbij we aan de internationale media bekendmaken welke bedrijven gaan deelnemen.

Voor meer informatie en aanmelden gaat u naar deze link.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Circo Track gemeente Súdwest 3, 10 en 31 oktober

Driedaagse CIRCO workshop

 

dinsdag 03 oktober Vanuit het netwerk
Circulair
Leergang Circulaire Economie

Save the date voor de laatste Leergang Circulaire Economie!

 

woensdag 04 oktober Vanuit het netwerk