Contact

Promotiedagen Noord-Nederland

dinsdag 08 november Vanuit het netwerk Ondernemerschap

De Promotiedagen is een zakelijk event van Noord-Nederland. Tijdens dit evenement ontmoet, doet u zaken met en inspireert u het noordelijke bedrijfsleven. Het evenement brengt ondernemers samen, maakt nieuwe verbindingen en laat zien wat voor moois ondernemend Noord-Nederland te bieden heeft. De Promotiedagen 2022 vindt plaats op dinsdag 8 en woensdag 9 november 2022 in MartiniPlaza, Groningen.

De Promotiedagen is er voor het volledige noordelijke MKB. Groot en klein, en van Startups tot gevestigde orde; heel zakelijk Noord-Nederland is aanwezig als deelnemer én bezoeker. De Promotiedagen is een event voor alle sectoren, een plaats waar ondernemers samenkomen om elkaar te leren kennen, van elkaar te leren en ideeën op te doen.

Aanmelden doet u via deze link.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Main Industry 2023

Op woensdag 22 en donderdag 23 maart 2023 komen vakgerichte bezoekers naar de vierde editie van de MAIN Industry beurs in Martiniplaza Groningen. Op deze vakbeurs voor smart industry en maintenance zijn de laatste trends op het gebied van industrie 4.0 te vinden.

 

woensdag 22 maart Vanuit het netwerk
Juridisch financiële basiscursus Horizon Europe

Neemt uw organisatie deel aan een Horizon Europe project of gaat u dat in de toekomst doen? En bent u nog niet bekend met de specifieke juridische en financiële voorwaarden waaraan u bij deelname moet voldoen? Dan is deze Juridisch financiële basiscursus interessant voor u

 

woensdag 22 maart Vanuit het netwerk