Contact

Prefab bouwen met biocomposieten

donderdag 16 juni Vanuit het netwerk Ondernemerschap

De Nederlandse bouwsector staat de komende decennia voor een enorme opgave op het gebied van verduurzaming. Dat terwijl er heel veel woningen gebouwd moeten worden om het woningtekort op te lossen. Met de traditionele manier van bouwen gaat het niet lukken om beide goed te combineren. Biocomposieten zouden een duurzame oplossing kunnen vormen. Om deze materialen concurrerend aan te kunnen bieden is echter forse opschaling nodig. De prefab bouw biedt de juiste kansen hiervoor.

Vanuit Compose It dragen we er graag aan bij dat duurzame biocomposieten meer gemeengoed worden binnen de bouwsector. Daarom wordt er op donderdag 16 juni in samenwerking met Innodeen een symposium georganiseerd getiteld “Prefab Bouwen met Biocomposieten”.

Tijdens dit symposium wordt u geïnformeerd maar ook geactiveerd. Toonaangevende sprekers met diverse achtergronden geven hun visie op het onderwerp. Daarnaast gaan we graag met elkaar in gesprek. Het belooft een informatieve en interactieve middag te worden. U kunt rekenen op een gezonde mix van aanwezigen afkomstig vanuit bedrijven, overheden en kennisinstellingen. Het exacte programma volgt nog.

Aanmelden voor deze bijeenkomst doet u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk