Contact

Pitch Camp

donderdag 24 november Vanuit het netwerk Ondernemerschap

Op donderdag 24 november aanstaande is het podium van het NOM Pitch Camp 2022 weer beschikbaar voor veelbelovende start-ups uit Drenthe, Groningen en Friesland. Hier houden zij hun pitch voor een professionele jury en een zaal vol geïnteresseerde investeerders. De winnaar wint € 15.000. Daarnaast krijgt de winnaar toegang tot een groot netwerk van investeerders die naast kapitaal ook kennis, netwerk en ervaring kunnen toevoegen.

In de weken voor het Pitch Camp wordt er samen met u aan een pitch gewerkt die geen investeerder kan weerstaan. Om mee te kunnen doen dient u wel aan een aantal voorwaarden te voldoen:

  • Uw onderneming is gevestigd in Noord-Nederland en heeft een BV structuur;
  • U zit vol ambitie;
  • U heeft een werkend product/dienst en bij voorkeur enige omzet;
  • U zoekt een uitstekend netwerk;
  • En bovenal; u bent niet bang om u te presenteren!

 

Op 9 juni jl. heeft het vorige Pitch Camp plaatsgevonden. Die editie van het Pitch Camp is georganiseerd door Flinc. Arc Enterprises ging toen met de hoofdprijs van € 15.000 naar huis. Vanaf nu zal de NOM de organisatie van het Pitch Camp overnemen.

Aanmelden voor dit evenement doet u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Webinar IE-valkuilen bij samenwerken

Heeft u als ondernemer wel eens samengewerkt met andere partijen bij uw innovatietraject? En liep u daarbij tegen problemen aan, bijvoorbeeld over wie de eigenaar is van het intellectueel eigendom en de verdeling van kosten en risico's? Meld u dan aan voor dit webinar en kom meer te weten over samenwerking en intellectueel eigendom (IE).

 

donderdag 06 april Vanuit het netwerk
Webinar Intellectueel Eigendom – introductie rechten en beschermingsvormen

Hoe zit het met Intellectueel Eigendom? Op welke manier beschermt u uw ideeën, uitvindingen, producten en merken? Leer in 1 uur de veelvoorkomende rechten en beschermingsvormen.

 

donderdag 13 april Vanuit het netwerk