Contact

Open dag: Energie Kenniscentrum (Leeuwarden)

zaterdag 07 september Vanuit het netwerk

Momenteel wordt de laatste hand aan de inrichting en entree gelegd en dan is het Energie Kenniscentrum écht klaar. Eigenaren Koninklijke Oosterhof Holman en Ekwadraat vinden het de hoogste tijd om de deuren te openen en het eindresultaat aan iedereen te laten zien! Dat doen ze op zaterdag 7 september 2019 tijdens een Open Dag.

Open Dag
Tijdens de Open Dag kun je van 10:00 – 15:00 uur langskomen en kennismaken met deze nieuwe werkplek en ontmoetingsplaats voor duurzame innovators. Het pand is volledig energieneutraal gemaakt en is bovendien circulair ingericht. Zo vind je diverse accessoires in het pand die gemaakt zijn van PET-flessen en zijn veel meubels gemaakt van hergebruikt materiaal. De vele ramen geven het pand niet alleen een mooie uitstraling, het biedt ook een prachtig uitzicht over de rest van de Energiecampus als je erin staat. Kortom: zeker de moeite waard om te komen bekijken! De Open Dag beloofd een leuke dag voor jong en oud te worden, waar je de energiewereld van morgen zult ontdekken!

Meer informatie over de oplevering van het Energie Kenniscentrum is te lezen in dit nieuwsbericht. Kijk ook op de site van het Energie Kenniscentrum voor meer informatie.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Finale Klantvriendelijkste organisatie Noord-Nederland (Roden)

Op donderdag 30 januari is de feestelijke finale van de verkiezing van de klantvriendelijkste organisatie van Noord-Nederland.
Naast de finale is er een interactief en leerzaam programma opgesteld. Kom je ook?

 

donderdag 30 januari Vanuit het netwerk
Het Frysk Rekreaasje Kongres 2020 (Drachten)

Het Frysk Rekreaasje Kongres is dé netwerkbijeenkomst voor iedereen die in Friesland betrokken is bij toerisme. Elk jaar organiseert Merk Fryslân dit prachtige evenement met veel plezier.
Dit jaar wordt het congres neergezet als een “Congrestival”. Een congres "Friesland Style"

 

maandag 03 februari Vanuit het netwerk