Contact

Open dag: Energie Kenniscentrum (Leeuwarden)

zaterdag 07 september Vanuit het netwerk

Momenteel wordt de laatste hand aan de inrichting en entree gelegd en dan is het Energie Kenniscentrum écht klaar. Eigenaren Koninklijke Oosterhof Holman en Ekwadraat vinden het de hoogste tijd om de deuren te openen en het eindresultaat aan iedereen te laten zien! Dat doen ze op zaterdag 7 september 2019 tijdens een Open Dag.

Open Dag
Tijdens de Open Dag kun je van 10:00 – 15:00 uur langskomen en kennismaken met deze nieuwe werkplek en ontmoetingsplaats voor duurzame innovators. Het pand is volledig energieneutraal gemaakt en is bovendien circulair ingericht. Zo vind je diverse accessoires in het pand die gemaakt zijn van PET-flessen en zijn veel meubels gemaakt van hergebruikt materiaal. De vele ramen geven het pand niet alleen een mooie uitstraling, het biedt ook een prachtig uitzicht over de rest van de Energiecampus als je erin staat. Kortom: zeker de moeite waard om te komen bekijken! De Open Dag beloofd een leuke dag voor jong en oud te worden, waar je de energiewereld van morgen zult ontdekken!

Meer informatie over de oplevering van het Energie Kenniscentrum is te lezen in dit nieuwsbericht. Kijk ook op de site van het Energie Kenniscentrum voor meer informatie.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Handelsmissie: Panama, Water connecting the world (2 t/m 4 september)

Bent u actief in de water sector? En wilt u uw bedrijf profileren op zowel de Panamese markt als de wereldwijde markt? Doe dan op 2 tot en met 4 september mee met de handelsmissie naar het IAHR congres in Panama: Water Connecting the World.

 

maandag 02 september Vanuit het netwerk
Netwerkevenement: Smart Mobility in het Verenigd Koninkrijk

Bent u actief op het gebied van smart mobility? En wilt u Britse zakenpartners ontmoeten? Kom dan op 5 september naar de 'Anglo-Dutch mission on smart mobility'. Dit evenement vindt plaats tijdens de handelsbeurs Cenex-Low Carbon Vehicles 2019 (Cenex-LCV).

 

donderdag 05 september Vanuit het netwerk