Contact

Online seminar: Zakendoen met de Verenigde Naties

woensdag 16 juni Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Kunt u met uw bedrijf of product bijdragen aan wereldwijde uitdagingen? Doe dan op 16 en 17 juni mee met het online UN International Procurement Seminar en ontdek uw kansen bij VN-organisaties.

VN-organisaties gaven in 2019 in totaal $ 19 miljard uit, waarvan ruim $ 534 miljoen bij Nederlandse bedrijven. Ieder jaar worden veel verschillende producten en diensten ingekocht. Het gaat dan vooral om farmaceutische producten, energie-oplossingen, gezondheidszorg, medische apparaten, telecommunicatie en IT-middelen, transport, voertuigen, water en sanitatie, voedingsmiddelen en noodpakketten. Dit levert veel opdrachten op.

Voor wie?

Dit seminar is bedoeld voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in opdrachten voor de Verenigde Naties. Het gaat om:

  • Leveren van goederen voor VN-noodhulpoperaties;
  • Producten voor VN-projecten;
  • Diensten voor langjarige VN-ontwikkelingsprogramma’s.

Deelnemende VN-organisaties

UNICEF, UNFPA, UNOPS, UNDP, UNGM, UNWRA, UNIDO, UNPD, WFP en UNHCR.

Wat biedt het programma?

U maakt in 1-op-1-gesprekken kennis met de inkoopexperts van VN-organisaties. Daarbij hoort u meer over de mogelijkheden bij VN-organisaties en hun inkoopbehoeften. Belangrijke onderwerpen als innovatie, duurzaamheid en corona (COIVD-19) komen in verschillende presentaties aan de orde.

Er zijn themaworkshops met VN-experts over inkoop van producten en diensten voor logistiek, ICT en gezondheidszorg. Tijdens plenaire sessies delen ondernemers hun ruime ervaring met zakendoen met de VN.

Via het online platform kunt u netwerken met Nederlandse ondernemers, maar ook met ondernemers uit de andere organiserende landen (Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen en Slovenië).

Aanmelden en kosten

Deelname aan het seminar is gratis. Dit kan tot uiterlijk 26 april. Na uw ‘expression of interest’ ontvangt u van ons meer informatie over de aanmelding en registratie voor het seminar.

Meer weten?

Wilt u meer weten over zakendoen met de VN? Neem dan contact op met Corinne Abbas, adviseur Team Internationale Organisaties (corinne.abbas@rvo.nl) of Derk Bonthuis, adviseur Team Internationale Organisaties (derk.bonthuis@rvo.nl).

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Aanmelden voor deze bijeenkomst doet u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk