Contact

Online promotiedagen Live: Moving On!

donderdag 25 maart Vanuit het netwerk Ondernemerschap

Op donderdag 25 maart 2021 vindt de tweede online editie van Promotiedagen LIVE plaats, met als thema Moving On! Het online evenement is de opstap naar de échte fysieke Promotiedagen van 9 en 10 november 2021.

Ook online heeft de Promotiedagen zijn waarde bewezen. De succesvolle eerste editie van Promotiedagen LIVE trok meer dan 1500 bezoekers. Er vonden maar liefst 2581 1-op-1 gesprekken plaats en er werden 1126 afspraken in de netwerkcarrousel geregistreerd. 50 bedrijven, instellingen en overheden deden mee met een virtuele stand of een rol in het programma.

Tijdens de tweede editie is het thema Moving On! een belangrijk onderwerp in de sessies van het programma. Daarnaast zullen het netwerken en de populaire netwerkcarrousels een nog prominentere rol spelen. Bezoekers en deelnemers krijgen de kans om hun netwerk op te bouwen en uit te breiden, kennis te vergroten en impact te maken bij zakelijk Noord-Nederland.

De netwerkmogelijkheden zijn eindeloos. Ontmoet elkaar in de lobby via de algemene chat of ga tijdens het volgen van een live-sessie via de bijbehorende chat met elkaar in gesprek. Bezoek de digitale stands om via chat of video in gesprek te gaan met het stand personeel, of kijk in het overzicht van alle aanwezigen met wie u in gesprek wilt gaan! Via de eenvoudige afspraakmodule kunt u direct zien wanneer de ander beschikbaar is voor een videogesprek. Zeer populair zijn de netwerkcarrousels; u stapt in en het systeem creëert keer op keer automatisch video-speeddates van 4 minuten voor u. Wilt u diegene later die middag langer spreken, dan plant u via de afspraakmodule eenvoudig een (video) date.

Voor meer informatie, klikt u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk