Contact

Online: MKB Financiering Event

donderdag 08 oktober Vanuit het netwerk Financiering

Het MKB Financiering Event is er voor ondernemend Nederland. Ben je ondernemer én heb je start-, werk- of groeikapitaal nodig? Of zoek je in deze tijden een corona-overbruggingskrediet? Het evenement vindt plaats op donderdag 8 oktober, tussen 9.30u en 13.00u. Kijk voor meer informatie op deze site.

Financiering

Een actueel thema voor ondernemers, ook tijdens deze coronacrisis. Het financieringslandschap is continu in beweging. Financiering komt niet langer enkel bij traditionele (bancaire) partijen vandaan, maar is steeds vaker een combinatie van verschillende producten. Dit zorgt voor tal van mogelijkheden voor ondernemers.

Veel ondernemers zien door de bomen het bos niet meer. En weten de weg naar alternatieve financiering lastig te vinden. Tijdens het Online MKB Financiering Event informeren ONL voor ondernemers, Stichting MKB Financiering, Qredits en Voldaan samen met andere partijen jou als ondernemer over de mogelijkheden van alternatieve financiering.

Het programma

3 roundtables
Schrijf je nu gratis in en krijg toegang tot alle online gesprekken over het alternatieve financieringslandschap voor ondernemers, overbruggingskredieten en laat je inspireren door andere ondernemers in deze tijden van crisis.
4 webinars
Laat je meenemen in de financiële inzichten van experts op het gebied van crowdfunding, investeren, groeien en overleven in het huidige tijdperk.
9 experts
Stel je vragen aan de experts op het expertplatform. Van ondernemersdilemma’s tot financieringsvraagstukken, je bespreekt het privé via de chat.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk