Contact

Online: KVK Innovatie Top 100

donderdag 21 januari Vanuit het netwerk

Op donderdag 21 januari wordt tijdens een grootse innovatieshow de winnaar van de 15e KVK Innovatie Top 100 2020 bekend gemaakt!

Vanaf 16.00 uur nemen we je mee in een online event waarin innovaties uit het mkb in de schijnwerpers staan. Door aansprekende voorbeelden van innovaties uit verleden, heden en toekomst laten we zien hoe Nederlandse ondernemers op een vernieuwende manier ondernemen.

Laat je inspireren door sprekers Won Yip en Patrick van der Pijl:

  • Horecaondernemer Won Yip, ook bekend van Dragon’s Den, startte in 1990 een kroeg op de Dam in Amsterdam. In 30 jaar bouwde hij een imperium op van horecazaken in binnen- en buitenland.
  • Patrick van der Pijl is de oprichter en CEO van Business Models Inc, een internationaal business design bureau gespecialiseerd in strategie en innovatie. Patrick is designer, creator en auteur van een aantal boeken.

 

Programma

15:30: Inloop en vind tips, inspiratie en ontmoet innovatieve ondernemers
16:00: Opening en 15 jaar Nederlandse innovaties in de schijnwerpers
16:30: Uitreiking publieksprijs
16:40: Schijnwerpers op de toekomst
17:00: Uitreiking KVK Innovatie Top 100 en netwerken
18:00: Einde

Kijk voor meer informatie de site van de KvK en klik hier om je direct aan te melden.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Nieuwe online talkshow De Ondermening: “Met de zaken op tafel”.

Op zaterdag 30 januari van 11:00 - 12:00 uur vindt er een online talkshow plaats van De Ondermening. In deze talkshow wordt gesproken over ondernemen tijdens de coronacrisis.

 

zaterdag 30 januari Vanuit het netwerk
Virtuele handelsmissie Moskou / Rusland

WTC Leeuwarden Noord-Nederland organiseert van 1 tot en met 4 februari 2021 een Virtuele Handelsmissie naar MOSKOU / Rusland waarbij Nederlandse bedrijven worden gekoppeld aan bedrijven uit Moskou / Rusland.

 

maandag 01 februari Vanuit het netwerk