Contact

Online event Wurk!

donderdag 01 juli Vanuit het netwerk

Op 1 donderdag 1 juli (13:00 – 17:00 uur) vindt het online event Wurk! plaats. Hierbij staat de Friese werkzoekende centraal en wordt er verder gegaan dan een reguliere (online) banenmarkt. Werkzoekenden kunnen bij Wurk! terecht voor een nieuwe uitdaging, een nieuwe baan, een opleiding of een workshop om zich verder te ontwikkelen. Naast werkgevers en hun vacatures krijgen ook succesvolle opleidingstrajecten een plek en kunnen instanties als BZF en het Leerwerkloket hun mogelijkheden laten zien. Niet elke werkzoekende is immers geholpen met een nieuwe baan. Ook een opleiding of een ander perspectief kan iemand een stap dichter bij de arbeidsmarkt brengen.

Aanmelden voor dit event doet u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Smart Factory Procesindustrie
Webinar: Smart Factory voor de Procesindustrie

De Smart Industrie Hub Noord organiseert maandelijkse Webinars over diverse Smart Industry thema’s. Voor deze maand staat “Smart Factory voor de procesindustrie" op de agenda.

 

dinsdag 07 september Vanuit het netwerk
QOP
Regiodeal Noordoost Fryslân

Op donderdag 9 september (15:00 - 18:00 uur) wordt er een bijeenkomst georganiseerd voor ondernemers, onderwijspartijen en overheden in Noordoost- Fryslan om te netwerken, kennis te delen en de laatste ontwikkelingen uit te wisselen.

 

donderdag 09 september Vanuit het netwerk