Contact

Online event Wurk!

donderdag 01 juli Vanuit het netwerk

Op 1 donderdag 1 juli (13:00 – 17:00 uur) vindt het online event Wurk! plaats. Hierbij staat de Friese werkzoekende centraal en wordt er verder gegaan dan een reguliere (online) banenmarkt. Werkzoekenden kunnen bij Wurk! terecht voor een nieuwe uitdaging, een nieuwe baan, een opleiding of een workshop om zich verder te ontwikkelen. Naast werkgevers en hun vacatures krijgen ook succesvolle opleidingstrajecten een plek en kunnen instanties als BZF en het Leerwerkloket hun mogelijkheden laten zien. Niet elke werkzoekende is immers geholpen met een nieuwe baan. Ook een opleiding of een ander perspectief kan iemand een stap dichter bij de arbeidsmarkt brengen.

Aanmelden voor dit event doet u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriƫntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk