Contact

Online: Circulair Café i.s.m. FSFE

woensdag 23 september Vanuit het netwerk

Op 23 september organiseren Circulair Friesland en FSFE een online evenement over houtstook.

Het online evenement is een vervanger van het jaarlijkse FSFE feest en het Circulair Café van Circulair Friesland. Het belooft een innoverende middag te worden waar Circulair Friesland de resultaten van het brononderzoek over houtstook presenteert.

Daarnaast zullen een aantal experts, waaronder Jacqueline Cramer en Staatsbosbeheer, op dit onderzoek reageren en worden de onderwerpen CO2-uitstoot, geuroverlast, fijnstof en de feedstock besproken.

Een vast onderdeel van het jaarlijkse FSFE feest, is de verkiezing van het FSFE project van het jaar. Vorig jaar won Buurtmolen Herbaijum deze felbegeerde wisseltrofee. Hoewel dit jaar alles anders is, dit onderdeel blijft, dus welk innovatief, leuk, maar vooral duurzame project gaat er dit jaar met de winst vandoor?

De Koperen Oliekan zal door Gedeputeerde Sietske Poepjes worden uitgereikt. Heb jij al gestemd?

Meld je aan voor dit online evenement.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk