Contact

Online B2B matchmaking voor de verpakkingssector tijdens Match2Pack Duitsland

vrijdag 25 september Vanuit het netwerk

Werkt u in de verpakkingsindustrie? En bent u op zoek naar partners voor verpakkingen van gerecycled materiaal voor de voedingsmiddelenindustrie? Neem dan van 21 tot en met 25 september deel aan de online B2B matchmaking ‘Match2Pack’ tijdens de verpakkingsweek in Duitsland.

Matchmaking en webinar

Tijdens de verpakkingsweek in Duitsland organiseren onze Duitse partners van het Enterprise Europe Network (EEN) een internationale B2B matchmaking. Dit online evenement biedt u een ideale gelegenheid om mogelijke internationale zakenpartners te ontmoeten. Ook kunt u partners vinden voor technologische samenwerking of onderzoek op het gebied van duurzame verpakkingen.

Verder is er op 25 september een boeiende webinar met experts van Ikea Zweden, Tetra Pak, Spitz en Hündgen Entsorgung. Zij praten u bij over gerecyclede materialen in voedingsmiddelenverpakkingen.

Wie doet er mee?

De deelnemende bedrijven en organisaties zijn actief in de volgende sectoren:

  • verpakkingen voor voedingsmiddelen;
  • recycling van materialen geschikt voor voedingsmiddelenverpakkingen.

Deelname en kosten

U kunt zich tot en met 25 september gratis inschrijven voor de matchmaking via de evenementenwebsite. Hierna maakt u een bedrijfs- en samenwerkingsprofiel aan. Op basis van de online profielen van de andere deelnemers weet u wat zij vragen en te bieden hebben. Met deze informatie kunt u voor het online evenement afspraken inboeken met mogelijke zakenpartners.

De gesprekken vinden plaats via het online platform. Elk gesprek duurt ongeveer 30 minuten. Zo spreekt u op één dag met meerdere mogelijke partners over zakelijke of technologische samenwerking.

Schrijf u in via de Match2Pack website. Hier maakt u ook uw bedrijfs- en samenwerkingsprofiel aan. Na uw inschrijving kunt u zich aanmelden voor de webinar over gerecyclede materialen in voedingsmiddelenverpakkingen.

Organisatie

De internationale matchmaking wordt georganiseerd door EEN Duitsland. Vanuit de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is EEN Nederland medeorganisator.

Meer weten?

Bekijk de website van Match2Pack of neem contact op met:

Mylène Mesters, sectoradviseur agrofood, EEN Nederland
E: mylene.mesters@rvo.nl

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network (EEN) ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk