Contact

Ondernemersavond: Perspectief voor de toekomst

maandag 15 februari Vanuit het netwerk Ondernemerschap

Het is alweer bijna een jaar geleden dat het accountteam voor ondernemers een themabijeenkomst organiseerde. Wat een raar jaar is het geweest. 2021 start de gemeente Súdwest-Fryslâne graag weer actief! Maar uiteraard wel anders dan anders.

Het thema van de avond is: Perspectief voor de toekomst! In een anderhalf uur durende webinar  welke plaatsvindt op 15 februari van 20:00 – 21:30 uur, volgt een divers programma voor u met boeiende onderwerpen, interessante sprekers, vragen en antwoorden en mogelijkheden om te netwerken. Met als doel om te informeren, inspireren, discussiëren, maar ook om van elkaar te leren zodat we samen sterker de toekomst aankunnen!

Wat kunt u verwachten?

Het wordt een avond om te informeren, inspireren, discussiëren, maar ook om van elkaar te leren zodat we samen sterker de toekomst aankunnen! We gaan in gesprek met experts die kennis hebben van de lokale economie. Maar ook delen verschillende ondernemers, waaronder Syb van der Ploeg, hun ervaringen en is er de mogelijkheid om online te netwerken.

Het wordt een avond waarbij u actief kunt deelnemen en u vragen kunt stellen via de chat. Ook gaan we in kleine groepen met elkaar in gesprek.

Hoe werkt het?

U kunt de online ondernemersavond bijwonen via een livestream. Nadat u zich heeft aangemeld ontvang u een link naar de livestream.

Meld u aan!

Klik hier om u aan te melden voor de ondernemersavond. Als u zich voor 11 februari aanmeldt en uw adresgegevens invult, dan krijgt u een leuke verrassing thuisgestuurd die uw deelname nog specialer maakt.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk