Contact

NL-VN AgroFood Processing Business Matching

donderdag 22 september Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

De Dutch Business Association In Vietnam (DBAV) organiseert een zakelijk matchmaking sessie tussen Nederlandse en Vietnamese bedrijven in de agro- en voedselverwerkende industrie op 22 september.

Nederland, een van de belangrijkste partners van Vietnam in de EU, is voor Vietnamese goederen een toegangspoort tot de EU-markt. Volgens het Vietnamese bureau voor handelszaken in de EU wordt een groot deel van de Vietnamese goederen die naar Nederland uitgevoerd, opnieuw uitgevoerd naar andere Europese landen. Verwacht wordt dat de vrijhandelsovereenkomst tussen Vietnam en de EU, bedrijven uit beide landen meer mogelijkheden zal bieden om hun partnerschap te bevorderen.

Daarom zal het “Netherlands – Vietnam Agro & Food-Processing business matchmaking” evenement, dat een voorbereidend evenement en de business matchmaking sessies omvat, bedoeld zijn voor zowel Nederlandse importeurs om hun leveranciersnetwerk uit te breiden met Vietnamese exporteurs die zorgvuldig zijn geselecteerd door de handelsadviseurs om hun zakelijke contacten op de EU-markt op te bouwen.

Het evenement zal plaatsvinden op Zoom van 9.00 tot 14.00 en wordt in het Engels gedaan. Voor meer informatie over dit evenement klikt u hier.

Klik hier om u aan te melden.

 

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Noord-Nederland-verdient-Circulair
CIRCO Demo Bouw

Op donderdag 29 september vindt er een demo plaats over het ontwikkelen van Noord-Nederlandse Circulaire Bouwproducten.

 

donderdag 29 september Vanuit het netwerk
UAE
Gulf Business Dialogue 2022

Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens de Gulf Business Dialogue op 30 september 2022 (12:00 - 17:30 uur).

 

vrijdag 30 september Vanuit het netwerk