Contact

Nieuwe online talkshow De Ondermening: “Met de zaken op tafel”.

zaterdag 30 januari Vanuit het netwerk Ondernemerschap

De coronacrisis blijft maar aanhouden en is voor vele ondernemers ontzettend zwaar. Er is vanaf maart aandacht voor de regelingen die worden aangeboden om ondernemers financieel enige steun te bieden. We zien gelukkig ook de creatieve oplossingen die ondernemers bedenken om het hoofd boven water te houden. Allemaal met de gedachte om je bedrijf overeind te houden. Waar in het algemeen weinig aandacht voor is, is het verborgen leed van ondernemers, met name het mentale leed. De druk die het onzekere met zich meebrengt. Gaan we het redden of niet. Dit is precies het scenario dat er wordt besproken tijdens de online talkshow op zaterdag 30 januari van 11:00 – 12:00 uur van De Ondermening.

De volgende gasten zullen aanwezig zijn tijdens deze talkshow:

● Joyce Walstra, voorzitter MKB-Noord
● Friso Douwstra, wethouder Economische Zaken van de gemeente Leeuwarden
● Bernard Maarsingh, psycholoog en mede-eigenaar Maarsingh en Van Steijn
● Haise Bosma, initiatiefnemer en ondernemer bij o.a. Smart Camels Eventdesign
● Erik Eerhart, initiatiefnemer en ondernemer als Mental Business Coach

 

Voor meer informatie over deze online talkshow kunt u contact opnemen met Erik Eerhart (058 2600400) of stuur een e-mail naar info@ondermening.nl.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk