Contact

New Energy Forum

donderdag 22 juni Vanuit het netwerk

Op 22 juni 2023 breken ze door de barrières van de energie- en mobiliteitstransitie tijdens de derde editie van New Energy Forum. Hét event voor de (aanstaande) energie- en mobiliteitsprofessional. Het thema van dit jaar? BREAKING BARRIERS!

Ze nemen je deze dag mee in de wereld van baanbrekende initiatieven in de energie- en mobiliteitstransitie. Want die zijn er genoeg! Ben Van der Burg, ex-professioneel schaatser en nu commercieel directeur van Triple IT, is dagvoorzitter en opent het New Energy Forum.

Keynotes worden verzorgd door o.a. Kristel Groenenboom, zakenvrouw van het jaar 2022 en directeur van Container Service Groenenboom, en dr. Reint Jan Renes, gedragswetenschapper en Lector Psychologie voor een Duurzame Stad bij de Hogeschool van Amsterdam.

Bekijk de energie- en mobiliteitstransitie vanuit verschillende invalshoeken en zoek samen het antwoord op drie vragen: Hoe kunnen we het gebruik van duurzame mobiliteit versnellen en voor iedereen toegankelijk maken? Hoe tonen we, in een tijd waar actie nu vereist is, bestuurlijk lef met snellere besluitvorming en nieuw beleid? En hoe leiden we vakmensen in korte tijd op voor techniek van de toekomst, zoals hernieuwbare gassen en waterstof? Naast inspirerende lezingen, workshops en debatten kun je gedurende de hele dag spectaculaire demonstraties bekijken.

Meer informatie en de aanmeldprocedure vindt u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
EuropeReady Kennissessie 3

Drie kennissessies om te leren wat Europese subsidieprogramma’s voor je kunnen betekenen.

 

donderdag 07 december Vanuit het netwerk