Contact

Netwerkevenement: Smart Mobility in het Verenigd Koninkrijk

donderdag 05 september Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Bent u actief op het gebied van smart mobility? En wilt u Britse zakenpartners ontmoeten? Kom dan op 5 september naar de ‘Anglo-Dutch mission on smart mobility’. Dit evenement vindt plaats tijdens de handelsbeurs Cenex-Low Carbon Vehicles 2019 (Cenex-LCV).

Tijdens het evenement gaan Nederlandse deelnemers met Britse deelnemers in gesprek over elektrische voertuigen en laadinfrastructuur.

Schoner en groener transport
Elektrische voertuigen en laadinfrastructuur spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van de automobielsector, zowel in het Verenigd Koninkrijk als in Nederland. Nieuwe technologieën en infrastructuurprojecten helpen deze voertuigen te integreren in het verkeer. De auto-industrie ondersteunt de visie van de Britse en Nederlandse regeringen om transport schoner en groener te maken.

Cenex-Low Carbon Vehicles 2019
Cenex-LCV vindt plaats op 4 en 5 september. Het evenement biedt een technologietentoonstelling, een uitgebreid seminarprogramma en ‘ride & drives’ om de nieuwste technologische (en commercieel beschikbare) voertuigen te proberen. In 2018 trok de beurs 4.380 bezoekers, 258 exposerende organisaties en 98 sprekers. De ‘Anglo-Dutch mission on smart mobility’ wordt op 5 september tijdens de beurs gehouden.

Deelname en kosten
Meld u aan via de website van Enterprise Europe Network. U vult een bedrijfsprofiel in. Op basis van de online profielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden. Voor het evenement begint kunt u afspraken inboeken met collega-deelnemers. Zij kunnen u ook uitnodigen. Enkele dagen voor de beurs ontvangt u uw gespreksschema.

Deelname is gratis. Toegang tot de beurs is ook gratis. Meer informatie is te vinden via de site van het RVO.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Slush! hét evenement voor innovatieve tech startups! (Helsinki, Finland)

Slush! hét evenement voor innovatieve tech startups in Helsinki, Finland.

Bent u een innovatieve tech start-up en klaar voor de volgende stap? Wilt u zakendoen, samenwerken of contacten leggen met bedrijven en investeerders en de internationale markt verkennen? Ga dan mee met de start-upmissie naar Slush van 20-23 november 2019.
Schrijf je in voor 29 september a.s.

 

woensdag 20 november Vanuit het netwerk
Presentatie uitkomsten onderzoek internationaal ondernemen

Presentatie uitkomsten onderzoek internationaal ondernemen op 25 november om 16:00 in de Kanselarij te Leeuwarden.

Het Lectoraat Internationaal Ondernemen (NHL Stenden) heeft onderzoek gedaan onder Friese bedrijven en intermediairs naar behoefte, aanwezige instrumenten en de eventuele gap daar tussen. Het doel van het onderzoek was om te komen tot aanbevelingen over het optimaliseren van het instrumentarium om internationaal ondernemen in de Provincie Fryslân te stimuleren, ondersteunen en verbeteren.

 

maandag 25 november Vanuit het netwerk