Contact

Netwerkevenement: Smart Mobility in het Verenigd Koninkrijk

donderdag 05 september Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Bent u actief op het gebied van smart mobility? En wilt u Britse zakenpartners ontmoeten? Kom dan op 5 september naar de ‘Anglo-Dutch mission on smart mobility’. Dit evenement vindt plaats tijdens de handelsbeurs Cenex-Low Carbon Vehicles 2019 (Cenex-LCV).

Tijdens het evenement gaan Nederlandse deelnemers met Britse deelnemers in gesprek over elektrische voertuigen en laadinfrastructuur.

Schoner en groener transport
Elektrische voertuigen en laadinfrastructuur spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van de automobielsector, zowel in het Verenigd Koninkrijk als in Nederland. Nieuwe technologieën en infrastructuurprojecten helpen deze voertuigen te integreren in het verkeer. De auto-industrie ondersteunt de visie van de Britse en Nederlandse regeringen om transport schoner en groener te maken.

Cenex-Low Carbon Vehicles 2019
Cenex-LCV vindt plaats op 4 en 5 september. Het evenement biedt een technologietentoonstelling, een uitgebreid seminarprogramma en ‘ride & drives’ om de nieuwste technologische (en commercieel beschikbare) voertuigen te proberen. In 2018 trok de beurs 4.380 bezoekers, 258 exposerende organisaties en 98 sprekers. De ‘Anglo-Dutch mission on smart mobility’ wordt op 5 september tijdens de beurs gehouden.

Deelname en kosten
Meld u aan via de website van Enterprise Europe Network. U vult een bedrijfsprofiel in. Op basis van de online profielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden. Voor het evenement begint kunt u afspraken inboeken met collega-deelnemers. Zij kunnen u ook uitnodigen. Enkele dagen voor de beurs ontvangt u uw gespreksschema.

Deelname is gratis. Toegang tot de beurs is ook gratis. Meer informatie is te vinden via de site van het RVO.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Handelsmissie: Panama, Water connecting the world (2 t/m 4 september)

Bent u actief in de water sector? En wilt u uw bedrijf profileren op zowel de Panamese markt als de wereldwijde markt? Doe dan op 2 tot en met 4 september mee met de handelsmissie naar het IAHR congres in Panama: Water Connecting the World.

 

maandag 02 september Vanuit het netwerk
Open dag: Energie Kenniscentrum (Leeuwarden)

Tijdens de open dag van het Energie Kenniscentrum kun je op 7 september van 10:00 – 15:00 uur langskomen en kennismaken met deze nieuwe werkplek en ontmoetingsplaats voor duurzame innovators. Het pand is volledig energieneutraal gemaakt en is bovendien circulair ingericht.

 

zaterdag 07 september Vanuit het netwerk