Contact

Netwerkbijeenkomst / Winterbarbecue KEI-NOF en ONOF

donderdag 12 december Vanuit het netwerk

Dit jaar wordt de Winterbarbecue georganiseerd op donderdag 12 december. Ondernemers en vertegenwoordigers van onderwijs en overheid zijn van harte welkom! Het KEI geeft een terugblik op de activiteiten van de Regiodeal, zoals de ontwikkeling van de Bouwcampus, Metaalcampus en kennistrajecten binnen het Lerend Ondernemersnetwerk. De bijeenkomst vindt plaats bij VDM Woningen, waar u een kijkje kunt nemen in de vernieuwde fabriekshal! Uiteraard is er voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Datum:                Donderdag 12 december 2019
Tijd:                      17.00 – 20.30 uur
Locatie:               VDM Woningen, De Buorren 40A, 9289 HH Drogeham


Aanmelden
Heeft u zich nog niet aangemeld voor deze netwerkbijeenkomst? Geef u dan op door een mail te sturen naar info@keinof.nl o.v.v. naam, organisatie, aantal personen en eventuele dieetwensen. Graag tot ziens op donderdag 12 december!

 

Met vriendelijke groet,

Team Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Connect.FRL

Het jaarlijkse event van Connect.frl met inspirerende sprekers, nieuwe ontwikkelingen, markante persoonlijkheden uit de IT-wereld en een netwerkborrel.

 

woensdag 11 december Vanuit het netwerk
MiniMaster Ondernemers (Buitenpost)

Nieuwe miniMasters Ondernemers - KEINOF

Wegens het succes van de vorige keer worden vanaf 20 januari weer nieuwe masterclasses georganiseerd, die ondernemers laat inspelen op trends en ontwikkelingen en een blik geeft op financiële continuïteit en groei. Aanmelden is mogelijk!

 

maandag 20 januari Vanuit het netwerk