Contact

Netwerkbeurs: Pitch 2018 (Leeuwarden)

donderdag 20 september Vanuit het netwerk

Op 20 september staat het Crystalic Business Park een dag lang in het teken van de voordelen van lokaal zakendoen. Netwerkbeurs Pitch is ontstaan door en voor ondernemers uit Leeuwarden en omstreken, die op zoek waren naar een efficiënte en laagdrempelige beurs. Een moment waarbij je in korte tijd zoveel mogelijk nuttige contacten kunt opdoen: speeddaten voor ondernemers!

Er is dit jaar ruimte voor maximaal honderd pure ondernemers, die zich mogen presenteren aan enthousiaste medestanders. Ondernemers only, kwaliteit boven kwantiteit. Naast de reguliere plaatsen, zijn er dit jaar ook themapleinen, te weten Duurzaamheid & Innovatie, Opleiding & Traineeships, Sport & Gezondheid en Coaching & Support. Zo doen bijvoorbeeld ook onderwijsinstellingen mee om de verbinding tussen het onderwijs en werkvloer zo concreet mogelijk te krijgen.

Meer informatie vind je op de site van Pitch 2018.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
European Water Tech Week 2018 (Leeuwarden)

De watersector gaat in 2018 voor het eerst kennismaken met de European Water Tech Week Leeuwarden. Van 24 tot en met 27 september 2018 zullen leiders op het gebied van innovatie, technologie en beleid van bedrijven, universiteiten en overheden elkaar ontmoeten en inspireren tijdens een aantal evenementen.

 

maandag 24 september Vanuit het netwerk
Themabijeenkomst: ondernemen in tijden van grote verandering (Offingawier)

Op woensdagavond 26 september van 19.30u tot 22.30u organiseert de gemeente Súdwest-Fryslân een themabijeenkomst met het onderwerp 'ondernemen in tijden van grote verandering'. Locatie is café restaurant It Foarunder in Offingawier.

 

woensdag 26 september Vanuit het netwerk