Contact

Netwerkbeurs: Pitch 2018 (Leeuwarden)

donderdag 20 september Vanuit het netwerk

Op 20 september staat het Crystalic Business Park een dag lang in het teken van de voordelen van lokaal zakendoen. Netwerkbeurs Pitch is ontstaan door en voor ondernemers uit Leeuwarden en omstreken, die op zoek waren naar een efficiënte en laagdrempelige beurs. Een moment waarbij je in korte tijd zoveel mogelijk nuttige contacten kunt opdoen: speeddaten voor ondernemers!

Er is dit jaar ruimte voor maximaal honderd pure ondernemers, die zich mogen presenteren aan enthousiaste medestanders. Ondernemers only, kwaliteit boven kwantiteit. Naast de reguliere plaatsen, zijn er dit jaar ook themapleinen, te weten Duurzaamheid & Innovatie, Opleiding & Traineeships, Sport & Gezondheid en Coaching & Support. Zo doen bijvoorbeeld ook onderwijsinstellingen mee om de verbinding tussen het onderwijs en werkvloer zo concreet mogelijk te krijgen.

Meer informatie vind je op de site van Pitch 2018.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Workshop: IE-strategie voor mkb (Groningen)

Op donderdag 9 mei kunt u tijdens de workshop 'intellectueel eigendom-strategie voor mkb' kennis opdoen over intellectueel eigendom, hoe er waarde mee gecreëerd kan worden en welke strategie het beste bij uw bedrijf past.

 

donderdag 09 mei Vanuit het netwerk
Innovatiedag 2019: Dág, onkruid! (Valthermond)

Op dinsdag 28 mei 2019 organiseert InnovatieVeenkoloniën, in samenwerking met IRS, Avebe, Suiker Unie, Wageningen University & Research en Sensus, alweer haar derde Innovatiedag, met het thema: Dág, onkruid!

 

dinsdag 28 mei Vanuit het netwerk