Contact

Netwerkbeurs: Pitch 2018 (Leeuwarden)

donderdag 20 september Vanuit het netwerk

Op 20 september staat het Crystalic Business Park een dag lang in het teken van de voordelen van lokaal zakendoen. Netwerkbeurs Pitch is ontstaan door en voor ondernemers uit Leeuwarden en omstreken, die op zoek waren naar een efficiënte en laagdrempelige beurs. Een moment waarbij je in korte tijd zoveel mogelijk nuttige contacten kunt opdoen: speeddaten voor ondernemers!

Er is dit jaar ruimte voor maximaal honderd pure ondernemers, die zich mogen presenteren aan enthousiaste medestanders. Ondernemers only, kwaliteit boven kwantiteit. Naast de reguliere plaatsen, zijn er dit jaar ook themapleinen, te weten Duurzaamheid & Innovatie, Opleiding & Traineeships, Sport & Gezondheid en Coaching & Support. Zo doen bijvoorbeeld ook onderwijsinstellingen mee om de verbinding tussen het onderwijs en werkvloer zo concreet mogelijk te krijgen.

Meer informatie vind je op de site van Pitch 2018.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ondernemen is topsport – scoren door coaching (Groningen)

Op 15 november kun je van 15.00u tot 18.00u terecht in het Hitachi Capital Mobility Stadion in Groningen voor de bijeenkomst "Ondernemen is topsport!". Een toepasselijke locatie voor het leren van lessen over topsport en ondernemen en natuurlijk de combinatie ervan.

 

donderdag 15 november Vanuit het netwerk
PIMP Theatershow (Leeuwarden)

Op maandag 19 november is het moment om een prikkelende, vrolijke en inspirerende avond te beleven, waarin heel beeldend de do’s en dont’s van de hospitality op de planken worden gebracht. Met pakkende voorbeelden, tips & tricks uit de rijke praktijk van hospitality-trainers en vakmannen Milo Berlijn en Michael Bunink. Niet alleen uit de horecapraktijk, maar ook uit de zorg, het onderwijs en de retail.

 

maandag 19 november Vanuit het netwerk