Contact

Netwerkbeurs: Pitch 2018 (Leeuwarden)

donderdag 20 september Vanuit het netwerk

Op 20 september staat het Crystalic Business Park een dag lang in het teken van de voordelen van lokaal zakendoen. Netwerkbeurs Pitch is ontstaan door en voor ondernemers uit Leeuwarden en omstreken, die op zoek waren naar een efficiënte en laagdrempelige beurs. Een moment waarbij je in korte tijd zoveel mogelijk nuttige contacten kunt opdoen: speeddaten voor ondernemers!

Er is dit jaar ruimte voor maximaal honderd pure ondernemers, die zich mogen presenteren aan enthousiaste medestanders. Ondernemers only, kwaliteit boven kwantiteit. Naast de reguliere plaatsen, zijn er dit jaar ook themapleinen, te weten Duurzaamheid & Innovatie, Opleiding & Traineeships, Sport & Gezondheid en Coaching & Support. Zo doen bijvoorbeeld ook onderwijsinstellingen mee om de verbinding tussen het onderwijs en werkvloer zo concreet mogelijk te krijgen.

Meer informatie vind je op de site van Pitch 2018.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Symposium: Toerisme Afsluitdijk (Kornwerderzand)

Op donderdagmiddag 17 januari 2019 wordt het symposium 'Toerisme Afsluitdijk, bestemming Nederland Waterland" georganiseerd. Om 13.00u start de bijeenkomst en om 16.00u wordt deze afgesloten met een netwerkborrel.

 

donderdag 17 januari Ynbusiness
International Green Week (Berlijn)

Van 18 tot en met 27 januari zal de International Green Week in Berlijn plaatsvinden.

 

vrijdag 18 januari Vanuit het netwerk