Contact

Nationale Toerisme Top 2022

maandag 26 september Vanuit het netwerk

Op maandag 26 september vindt de jaarlijkse Nationale Toerisme Top plaats. Een bijeenkomst voor en door de gastvrijheidssector, waar belanghebbenden elkaar informeren en inspireren, kennis uitwisselen en elkaar ontmoeten. In 2022 wordt de Toerisme Top gehouden in Flevoland.

De Toerisme Top is bedoeld om als sector gezamenlijk te werken aan een duurzame ontwikkeling van de bestemming Nederland, zoals geschetst inĀ Perspectief 2030. Deze lange termijn visie voor de bestemming Nederland wordt jaarlijks als uitgangspunt voor inhoud en programma genomen. Ook de voortgang van de actieagenda die voortkomt uit Perspectief 2030 staat jaarlijks op de top geagendeerd. Daarnaast is het event een belangrijk jaarlijks netwerkmoment voor de gehele sector.

Dit jaar gaat de Toerisme Top over de weg naar klimaatneutraal toerisme. Hoe ziet dit eruit en wat zijn de grootste uitdagingen en belemmeringen?

Noteer deze datum alvast in uw agenda, meer informatie volgt binnenkort.

De Toerisme Top is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken & Klimaat, de provincies, het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen en Gastvrij Nederland de Nationale Toerisme Top.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Mexico
RVO Handelsmissie: Mexico-Stad

Bent u actief in de watersector? En bent u nieuwsgierig naar de marktmogelijkheden in Mexico? Neem dan van 5 tot en met 9 september 2022 deel aan de handelsmissie naar Mexico-Stad en enkele deelstaten in Mexico.

 

maandag 05 september Vanuit het netwerk
Online
Webinar: Intellectueel Eigendom

Maak op donderdag 8 september (15:00 - 1600 uur) kennis met veel voorkomende rechten en beschermingsvormen.

 

donderdag 08 september Vanuit het netwerk