Contact

Nationaal Export Event

woensdag 12 oktober Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Wendbaarheid en flexibiliteit: de twee belangrijkste competenties die uw bedrijf door een wereldwijde crisis heen leiden. Banken die omvallen, een oververhitte huizenmarkt, de klimaatcrisis of oorlog; er komt van alles op u af. Hoe gaat u als professional om met uitdagingen als de schaarste aan grondstoffen, prijsstijgingen, lange levertijden, inflatie en personeelstekorten? Hoe transformeert u deze uitdagingen in kansen voor uw internationale business? Laat u informeren en inspireren op het Nationaal Export Event (NEX)!

Dit jaar vindt de 12e editie van NEX plaats op woensdag 12 oktober (12:00 – 18:00 uur) bij De Woonindustrie in Nieuwegein. Het jaarlijkse event is onmisbaar voor iedere ervaren exporteur.

Programma

12:00: Inlooplunch
13:00: Opening plenair programma
13:10: Ondernemen in een veranderende wereld: een macro economische blik door Bert Colijn, Senior Econoom bij ING
13:30: Wendbaar en weerbaar ondernemen: Rick Boeijen in gesprek met Marc van Rooij (president bij Shimano Europe Group) en Monique Ansink (directeur van Jumbo Cargo Products)
14:00: Prijsuitreiking Oranje Handelsmissiefonds (OHMF)
14:30: Sessie ronde 1
15:30: Een-op-een gesprekken & Netwerkplein
15:45: Sessie ronde 2
17:00: Borrel

Aanmelden voor het Nationaal Export Event doet u hier.

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Internationaal Ondernemen
EuropeReady-Programma – kennissessie 2

In drie bijeenkomsten van twee uur krijg je inzicht in wat Europese programma’s en fondsen beogen en te bieden hebben. Je leert hoe je daar actief op kunt inspelen.

 

donderdag 08 juni Vanuit het netwerk
X-sessions | China in Business

De Oranjewoud Export Academy organiseert hét business-netwerkevent van het Noorden op 8 juni. Van 16.00 – 21.00 uur wordt je ondergedompeld in het zakendoen in China, met aansprekende sprekers. Dit event is ook toegankelijk voor niet-leden van de Export Academy.

 

donderdag 08 juni Vanuit het netwerk