Contact

Nationaal Export Event

woensdag 12 oktober Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Wendbaarheid en flexibiliteit: de twee belangrijkste competenties die uw bedrijf door een wereldwijde crisis heen leiden. Banken die omvallen, een oververhitte huizenmarkt, de klimaatcrisis of oorlog; er komt van alles op u af. Hoe gaat u als professional om met uitdagingen als de schaarste aan grondstoffen, prijsstijgingen, lange levertijden, inflatie en personeelstekorten? Hoe transformeert u deze uitdagingen in kansen voor uw internationale business? Laat u informeren en inspireren op het Nationaal Export Event (NEX)!

Dit jaar vindt de 12e editie van NEX plaats op woensdag 12 oktober (12:00 – 18:00 uur) bij De Woonindustrie in Nieuwegein. Het jaarlijkse event is onmisbaar voor iedere ervaren exporteur.

Programma

12:00: Inlooplunch
13:00: Opening plenair programma
13:10: Ondernemen in een veranderende wereld: een macro economische blik door Bert Colijn, Senior Econoom bij ING
13:30: Wendbaar en weerbaar ondernemen: Rick Boeijen in gesprek met Marc van Rooij (president bij Shimano Europe Group) en Monique Ansink (directeur van Jumbo Cargo Products)
14:00: Prijsuitreiking Oranje Handelsmissiefonds (OHMF)
14:30: Sessie ronde 1
15:30: Een-op-een gesprekken & Netwerkplein
15:45: Sessie ronde 2
17:00: Borrel

Aanmelden voor het Nationaal Export Event doet u hier.

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Flink Yn Gesprek
Kennisbijeenkomst Evenementenorganisatoren

Organiseert u evenementen of activiteiten in de regio Waterland van Friesland (Gem. DFM & SWF), dan graag uw aandacht! Op 1 februari vanaf 19:30 organiseert VVV Waterland van Friesland de Kennisbijeenkomst Evenementenorganisatoren.

 

woensdag 01 februari Vanuit het netwerk
Consultgesprekken Frankrijk

Op vrijdag 3 februari 2023 organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consultgesprekken over Frankrijk. Elk consult duurt 45 minuten per bedrijf.

 

vrijdag 03 februari Vanuit het netwerk