Van 17 mei 10:00 uur t/m 19 mei 13:00 uur, vindt de 10e editie van het Spaanse Murcia Food Brokerage Event plaats. Dit event is de verzamelplaats voor noviteiten op het gebied van voedseltechnologie. Het biedt bedrijven uit verschillende Europese landen een uitstekende gelegenheid om bilaterale bijeenkomsten te houden gericht op het sluiten van een technologische samenwerkingsovereenkomst.
Thema’s
- Watertechnologieën, waterbehandelingstechnologieën binnen de sector;
- Hygiënisch ontwerp van faciliteiten en voedselveiligheid;
- Biotechnologie;
- Conserveringstechnologie, actieve en intelligente verpakking;
- Automatisering en controle processen;
- Circulaire economie.
Specifiek water gerelateerde onderwerpen
- Life enrich: verbeterde stikstof- en fosforterugwinning uit afvalwater en integratie in de keten;
- Anorganische, selectieve en goedkope verwijdering van anionische verbindingen (NO3-) in vervuild water en daaropvolgende terugwinning;
- Veilig hergebruik van afvalwater: REWATER-project;
- Voedsel- en landbouwafval omzetten in een (hulp)bron voor het verwijderen van verontreinigende stoffen uit afvalwater. Life Clean Up Project;
- NEOWork, een IT-platform om de watervoetafdruk binnen de watercyclus van voedsel te kwantificeren, dit door gebruik te maken van Blockchain- en Internet of Things-technologieën;
- Circulair waterbeheer in de agro voedingsindustrie door innovatie.
Aanmelden doet u hier.