Contact

Mission Possible: stages in kleine ondernemingen (Leeuwarden)

donderdag 26 september Vanuit het netwerk

Ben jij een kleine ondernemer en ben je geïnteresseerd in stagiairs? Zorg dan dat je 26 september om 15.00 uur in de Kanselarij (Turfmarkt 11, Leeuwarden) bent.

Frank Kroondijk van D’Lab, FabLab Friesland College is expert op het gebied van stagiairs in kleine bedrijven: Hij heeft zelf stagiairs in dienst gehad toen hij een kleine ondernemer was en heeft nu te maken met de onderwijskant van de stages. Ook zal hij spreken over de mogelijkheden om met meerdere ondernemers één werkplek te creëren voor een stagiair.

Henk Markus en Nynke de Jager lopen met je door het proces van een stagiair aannemen. Waar begin ik, welke stappen moet ik doorlopen en hoe zorg ik uiteindelijk voor een goede stageplaats?

Tot slot delen Daniel Diaz Brea en Amran Hardan hun ervaring met stagiairs. Eigenlijk vanaf de start van hun bedrijf hebben de mannen van Dyseno stagiairs meewerken. Zij vertellen waarom ze stagiairs laten meewerken en hoe je als kleine ondernemer stagiairs kunt betrekken in je bedrijf!

Programma

15:00 – 15:10: Welkom (Sasha Dijkstra, Inqubator Leeuwarden)
15:10 – 15:40: Stages in kleine bedrijven vanuit verschillende perspectieven (Frank Kroondijk, D’lab innovatielab)
15:40 – 16:10: Hoe word ik een goed leerbedrijf? (Henk Marcus, Friesland College & Nynke de Jager, Inqubator Leeuwarden)
16:10 – 16:40: Micro-ondernemers aan het woord over stagiairs (Daniel Diaz Brea & Amran Hardan)
16:40: Netwerkborrel

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Webinar series: India’s IT en digitale industrie

India telt meer dan 70% van al het digitale talent en is daarom hofleverancier aan vele bedrijven en organisaties. Interessant is deze serie voor bedrijven (en  startups) die IT-mogelijkheden en uitbreiding zoeken.

 

dinsdag 02 juni Vanuit het netwerk
Biobased Economy Conference – virtual edition

Op 5 juni wordt de 4e Biobased Economy Conference georganiseerd: With our 4th Biobased Economy Conference we want to bring the regional and international bioeconomy community together again. Our goal is to connect participants from different sectors and regions, so that you cooperate to innovate and create value for new waste-based value chains together.

 

vrijdag 05 juni Vanuit het netwerk