Contact

Minimaster Ondernemen

maandag 04 maart Vanuit het netwerk

Op 10 september zijn maar liefst twintig ambitieuze ondernemers gestart met de KEI miniMaster Ondernemers: het programma dat hen laat inspelen op maatschappelijke, economische en technische ontwikkelingen die gaande zijn. Wegens het succes wordt vanaf 4 maart 2019 een nieuwe reeks miniMasters georganiseerd. Een mooie kans om kennis en inzichten op te doen door met praktijkdeskundigen en andere ondernemers te sparren over de toekomst.

De brochure voor de KEI miniMaster Ondernemen vindt u hier.

Het programma
De minimaster Ondernemers bestaat uit acht Masterclasses die elk vier uur duren. Het hele programma omvat daarmee circa vier maanden. Onder leiding van een ervaren praktijkdeskundige wordt elke bijeenkomst een essentieel aspect van ondernemen behandeld, onder meer op het gebied van strategisch management, persoonlijk leiderschap en het Lean-managementtraject. Naast expertise en inzicht bouwen deelnemers met de miniMaster Ondernemers ook een effectief netwerk op.

Vragen en aanmelden
Wil u meer weten over de miniMaster Ondernemers of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Kristyna van der Laan, Management Assistant bij het KEI. Zij is bereikbaar via secretariaat@keinof.nl of 0511-760009. Meer informatie kunt u ook vinden op de site van het KEI.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Handelsmissie: Panama, Water connecting the world (2 t/m 4 september)

Bent u actief in de water sector? En wilt u uw bedrijf profileren op zowel de Panamese markt als de wereldwijde markt? Doe dan op 2 tot en met 4 september mee met de handelsmissie naar het IAHR congres in Panama: Water Connecting the World.

 

maandag 02 september Vanuit het netwerk
Netwerkevenement: Smart Mobility in het Verenigd Koninkrijk

Bent u actief op het gebied van smart mobility? En wilt u Britse zakenpartners ontmoeten? Kom dan op 5 september naar de 'Anglo-Dutch mission on smart mobility'. Dit evenement vindt plaats tijdens de handelsbeurs Cenex-Low Carbon Vehicles 2019 (Cenex-LCV).

 

donderdag 05 september Vanuit het netwerk