Contact

Minimaster Ondernemen

maandag 04 maart Vanuit het netwerk

Op 10 september zijn maar liefst twintig ambitieuze ondernemers gestart met de KEI miniMaster Ondernemers: het programma dat hen laat inspelen op maatschappelijke, economische en technische ontwikkelingen die gaande zijn. Wegens het succes wordt vanaf 4 maart 2019 een nieuwe reeks miniMasters georganiseerd. Een mooie kans om kennis en inzichten op te doen door met praktijkdeskundigen en andere ondernemers te sparren over de toekomst.

De brochure voor de KEI miniMaster Ondernemen vindt u hier.

Het programma
De minimaster Ondernemers bestaat uit acht Masterclasses die elk vier uur duren. Het hele programma omvat daarmee circa vier maanden. Onder leiding van een ervaren praktijkdeskundige wordt elke bijeenkomst een essentieel aspect van ondernemen behandeld, onder meer op het gebied van strategisch management, persoonlijk leiderschap en het Lean-managementtraject. Naast expertise en inzicht bouwen deelnemers met de miniMaster Ondernemers ook een effectief netwerk op.

Vragen en aanmelden
Wil u meer weten over de miniMaster Ondernemers of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Kristyna van der Laan, Management Assistant bij het KEI. Zij is bereikbaar via secretariaat@keinof.nl of 0511-760009. Meer informatie kunt u ook vinden op de site van het KEI.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Workshop: IE-strategie voor mkb (Groningen)

Op donderdag 9 mei kunt u tijdens de workshop 'intellectueel eigendom-strategie voor mkb' kennis opdoen over intellectueel eigendom, hoe er waarde mee gecreëerd kan worden en welke strategie het beste bij uw bedrijf past.

 

donderdag 09 mei Vanuit het netwerk
Innovatiedag 2019: Dág, onkruid! (Valthermond)

Op dinsdag 28 mei 2019 organiseert InnovatieVeenkoloniën, in samenwerking met IRS, Avebe, Suiker Unie, Wageningen University & Research en Sensus, alweer haar derde Innovatiedag, met het thema: Dág, onkruid!

 

dinsdag 28 mei Vanuit het netwerk