Contact

Mini Workshop Circulaire Economie in de Maakindustrie

vrijdag 25 september Vanuit het netwerk

Wilt u ook ontdekken hoe u circulair kunt ondernemen? Doe dan mee aan de mini-workshop van CIRCO!

De digitale workshop is op 25 september van 15.00-16.30 uur. Tijdens dit webinar leert u onder andere wat Circulaire Economie inhoudt, waarom het juist vandaag de dag relevant is en op welke manier het kansen biedt voor uw bedrijf en industrie.

Voor ondernemers geldt dat de Circulaire Economie kansen biedt, maar kan het een uitdaging te zijn dit brede begrip praktisch te maken. In samenwerking met CIRCO, bieden gemeente Leeuwarden, provincie Fryslân en Vereniging Circulair Friesland een informatief en interactief webinar aan voor bedrijven in de maakindustrie. Hierin wordt de CIRCO-methode uitgelegd. Deze methode legt uit hoe u naar een circulair businessmodel kan werken en uw producten of diensten circulair kunt ontwerpen. Wilt u daarna echt aan de slag?  informatie over CIRCO en de 3-daagse workshop vindt u hier.

Het programma voor de demosessie bestaat uit de volgende onderdelen:
15:00    Welkom en opening
15:05    Inleiding door gemeente Leeuwarden
15:15    CIRCO Mini workshop
16:15    Presentatie praktijkvoorbeeld OPnieuw!: Douwe Jan Boersma
16:30    Afsluiting & call to action

Meer informatie en aanmelden: klik hier

 

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk