Contact

Meet the Northern Industry 2021

donderdag 11 november Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Versterk uw internationale netwerk in één dag.

Op donderdag 11 november 2021 organiseert de Friese Exportclub met diverse partners “Meet the Northern Industry 2021”- geheel volgens de RIVM corona richtlijnen. Meer dan ooit hebben we ons internationale netwerk nodig om succesvol te zijn met internationaal zakendoen.

Het format MNi is een praktische dag om uw netwerk nationaal en internationaal te versterken. Een dag waarop we onze bedrijven in het noorden van Nederland zichtbaar maken aan elkaar, maar vooral het buitenlandnetwerk. De dag is bedoeld voor de ondernemer die al enige ervaring heeft met export, maar z’n netwerk wil vergroten, nieuwe innovaties wil laten zien, kennis met elkaar wil delen en het speelveld wil versterken.

Innovaties, slagkracht en matchmaking zijn de drie thema’s die centraal staan tijdens MNi2021.

Het wordt een praktische dag om uw netwerk uit te breiden en om bestaande contacten te versterken. Meer informatie over ‘Meet the Northern Industry 2021’ vindt u hier

Meld u zich hier aan voor MNI2021 om deze dag niet te missen.

 

Dit evenement is verplaatst van 15 april naar 11 november 2021.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Smart Factory Procesindustrie
Webinar: Smart Factory voor de Procesindustrie

De Smart Industrie Hub Noord organiseert maandelijkse Webinars over diverse Smart Industry thema’s. Voor deze maand staat “Smart Factory voor de procesindustrie" op de agenda.

 

dinsdag 07 september Vanuit het netwerk
QOP
Regiodeal Noordoost Fryslân

Op donderdag 9 september (15:00 - 18:00 uur) wordt er een bijeenkomst georganiseerd voor ondernemers, onderwijspartijen en overheden in Noordoost- Fryslan om te netwerken, kennis te delen en de laatste ontwikkelingen uit te wisselen.

 

donderdag 09 september Vanuit het netwerk