Contact

Meet the Northern Industry 2021

donderdag 11 november Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Versterk uw internationale netwerk in één dag.

Op donderdag 11 november 2021 organiseert de Friese Exportclub met diverse partners “Meet the Northern Industry 2021”- geheel volgens de RIVM corona richtlijnen. Meer dan ooit hebben we ons internationale netwerk nodig om succesvol te zijn met internationaal zakendoen.

Het format MNi is een praktische dag om uw netwerk nationaal en internationaal te versterken. Een dag waarop we onze bedrijven in het noorden van Nederland zichtbaar maken aan elkaar, maar vooral het buitenlandnetwerk. De dag is bedoeld voor de ondernemer die al enige ervaring heeft met export, maar z’n netwerk wil vergroten, nieuwe innovaties wil laten zien, kennis met elkaar wil delen en het speelveld wil versterken.

Innovaties, slagkracht en matchmaking zijn de drie thema’s die centraal staan tijdens MNi2021.

Het wordt een praktische dag om uw netwerk uit te breiden en om bestaande contacten te versterken. Meer informatie over ‘Meet the Northern Industry 2021’ vindt u hier

Meld u zich hier aan voor MNI2021 om deze dag niet te missen.

 

Dit evenement is verplaatst van 15 april naar 11 november 2021.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk