Contact

Meet the Northern Industry 2022

donderdag 27 oktober Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Tijdens Meet the Northern Industry 2022 presenteren bedrijven uit Noord-Nederland die internationaal actief zijn zich. Het evenement vindt plaats op donderdag 27 oktober (10:00 – 16:00 uur).

Het hebben van een goed netwerk is cruciaal om succesvol te zijn in het internationaal ondernemen. Leg tijdens MNi de juisten contacten en ontdek elkaars mogelijkheden.
Versterk elkaar in de regio en internationaal. Meet the Northern Industry biedt u een buitenlandnetwerk uit meer dan 25 landen. Presenteer en maak uw bedrijf zichtbaar in dit waardevolle netwerk. Zij willen graag met u in gesprek gaan over de nog niet ontdekte mogelijkheden om uw export te vergroten, willen u leren kennen om zo nieuwe markten te kunnen ontdekken, maar ook voor vragen over actuele situaties.

Programma

  • MNi2022 biedt een dagprogramma met de volgende onderdelen:
  • Landenvertegenwoordigers uit meer dan 25 landen;
  • Ervaringen van de exportmanagers van grotere bedrijven uit Noord-Nederland;
  • Kennissessies in een persoonlijke setting met veel ruimte voor het gesprek;
  • Presentatie van bedrijven uit Noord-Nederland, met accenten op de sectoren maritiem, jachtbouw, rvs-maakindustrie en watertechnologie;
  • Ontmoeting met collega-bedrijven uit Noord-Nederland.

Locatie

Lytshuzen 26, 8621 XG Heeg

Aanmelden

Aanmelden doet u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk