Contact

Meet the Northern Industry 2019 (Roden)

donderdag 10 oktober Vanuit het netwerk

Ontmoet in één dag het noordelijk bedrijfsleven en buitenlandnetwerk
Het noorden kent vele interessante bedrijven met internationale ambities. Op donderdag 10 oktober 2019 presenteren rond de 60 bedrijven uit het noorden van Nederland zich op de presentatie- en informatiemarkt MNi2019 aan elkaar en aan het buitenlandnetwerk en landenvertegenwoordigers uit diverse landen.

Matchmaking
Wij brengen u in contact met de juiste bedrijven en landenvertegenwoordiger(s). Vooraf geeft u aan ons door met welke vertegenwoordigers uit welke landen u wilt spreken. Via een gericht matchmaking-programma brengen wij u in contact met de juiste personen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor de spontane ontmoeting en om kennis te maken met de overige deelnemers van de bedrijven presentatie- en informatiemarkt.

Kennis – Informatie – Export
In kleine workshops wordt ingegaan op specifieke kennis van exportgerelateerde thema’s. In de komende periode worden de thema’s bekend gemaakt.

Topics

  • 60 bedrijven uit Noord-Nederland
  • Vertegenwoordigers uit verschillende landen waaronder Duitsland, Frankrijk, Spanje, The Nordics, Verenigd Koninkrijk, België, The Baltics, China, USA en Turkije
  • Rondetafelgesprekken
  • Kennis uitwisseling
  • Matchmaking
  • Netwerken
  • Inspiratie
  • Export in kwadraat

 

Programma donderdag 10 oktober 2019
09.00 – 10.00 uur    Inloop
10.00 – 10.30 uur     Opening event MNi2019 [korte pitches van de aanwezige organisaties en landenvertegenwoordigers]
10.30 – 11.30 uur     Kennismaking bedrijven en landenspecialisten en aantekeningen maken in het digitale balboekje
11.30 – 15.30 uur     Matchmaking gesprekken [doorlopend programma van ingeplande en spontane gesprekken van een kwartier]
14.00 – 15.30 uur     Workshops met een exportgerelateerd thema.
16.00 – 19.00 uur     Netwerkbijeenkomst, een gastspreker, lancering van het platform en website Make it in the North en tot slot een netwerkbuffet.

Informatie over locatie en aanmelding
Locatie: Health Hub Roden, Energieweg 13, 9301 LK Roden (het oude bedrijfspand van Resato).
Meer informatie en aanmelden: Greta Jager-Smit (te bereiken via g.jager-smit@gjssupport.nl, +31 6 5183 41 31 en www.gjssupport.nl)

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst: Durf te vragen – bescherm uw idee (Groningen)

Vindt u het lastig om te bepalen hoe u uw ideeën kan beschermen? U bent hier niet alleen in, veel ondernemers hebben dezelfde vragen. Doe mee aan 'Durf te vragen' en gebruik de kennis van andere ondernemers voor uw vraagstukken. Of help uw collega-ondernemers mee met het bedenken van oplossingen.

 

donderdag 17 oktober Vanuit het netwerk
MKB-Inspiratiebijeenkomst Vietnam (Leeuwarden)

Honderden Nederlandse bedrijven doen al zaken in Vietnam. Jij binnenkort ook?

Laat je inspireren over zakendoen in Vietnam door ondernemers die hun ervaring delen. En ontmoet anderen die ook interesse hebben in ondernemen in Vietnam. Kom naar de Mkb-inspiratiebijeenkomst Vietnam op 17 oktober 17.00-19.00 uur in Leeuwarden.

 

donderdag 17 oktober Vanuit het netwerk