Contact

Masterclass Smart People / Smart Industry

maandag 08 mei Vanuit het netwerk

Vakmanschap en beschikbare arbeidskrachten wordt schaarser . De nieuwe technologie in deze 4e industriële revolutie biedt kansen. De uitdaging waar bedrijven voor staan is door slim gebruik te maken van nieuwe technologie, vakmanschap te binden en te verrijken en daarmee de productiviteit te verhogen.  Juist dat komt aan bod in deze Masterclass.

Nieuwe mensgericht technologie verhoogt de productiviteit en verbetert de werkomstandigheden. Het verbeterpotentieel is ongekend. Mensen maken in de Smart Factory het verschil, maar hun rol verandert wel. Er zijn andere spelregels nodig om een lerende organisatie te kunnen worden. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat de mensen die je nodig hebt, bij jullie willen (blijven) werken?

Door de inzichten uit de Masterclass kun je die vertalen in een toekomstvisie voor het bedrijf qua personeel: Welke stappen ga je zetten om je medewerkers de competenties te laten ontwikkelen voor de functies van de toekomst?  Welke stappen ga je zetten om met je medewerkers de nieuw technologie te omarmen?

Na deze Masterclass serie heb je inzichtelijk hoe je ervoor staat op gebied van Smart Industry. We laten je zien hoe je hierin verdere stappen kunt nemen. Er kan al heel veel op gebied van Smart Industry, in deze Masterclass ga je uitvinden welke nieuwe technieken voor jou interessant zijn en welke mogelijke impact ze hebben op de organisatie. En het belangrijkste; hoe krijg je je medewerkers mee? Hoe krijg je ze in de stand dat ze open staan voor nieuwe ontwikkelingen?

Meer informatie en de aanmeldprocedure vindt u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Circo Track gemeente Súdwest 3, 10 en 31 oktober

Driedaagse CIRCO workshop

 

dinsdag 03 oktober Vanuit het netwerk
Circulair
Leergang Circulaire Economie

Save the date voor de laatste Leergang Circulaire Economie!

 

woensdag 04 oktober Vanuit het netwerk