Contact

Masterclass RPA

woensdag 21 juni Vanuit het netwerk

Het gebruik van Robotic Process Automation (RPA) is niet meer weg te denken in de wereld van nu. Steeds meer bedrijven maken gebruik van RPA om herhalende taken te automatiseren, zoals overheden en bedrijven waarvan medewerkers (te) veel in systemen moeten werken. Doordat het personeel kan worden ingezet op taken die er echt toe doen, de herhalende taken veel sneller kunnen worden uitgevoerd en het gebruik van RPA de fouten kan minimaliseren, zorgt dit voor een betere werksfeer.

Ben jij benieuwd hoe dit precies in elkaar zit en wat RPA voor jouw organisatie kan betekenen? Volg dan de Masterclass RPA, in samenwerking met Nimble Institute. Deze Masterclass, gegeven door onze RPA-experts, geeft een uitgebreide uitleg over RPA en laat zien hoe RPA toegevoegd kan worden in jouw organisatie. Inclusief lunch en borrel.
Datum en tijd: 21 juni, 9.00u – 17.00u
Locatie: Nimble, Heerenveen

Wat leer je in deze Masterclass?
We behandelen de definitie, geschiedenis en voordelen van RPA. Ook krijg je een overzicht van de belangrijkste RPA-leveranciers en hun tools. Heel interessant zijn de RPA use cases en succesverhalen. Hierbij worden concrete voorbeelden gegeven van hoe RPA bedrijven heeft geholpen om processen te automatiseren en de efficiëntie te verhogen.

Vervolgens komt aan bod hoe u de processen binnen uw organisatie kunt identificeren, die geschikt zijn voor automatisering met RPA. Procesanalyse en procesoptimalisatie worden ook behandeld. Hoe groot is het belang van procesoptimalisatie vóór de implementatie van RPA en technieken voor procesanalyse?

Hoe zit het met de RPA-ontwikkeling en de implementatie ervan? Ontdek de best practices voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van RPA-bots. Verder is de RPA-governance en -beheer een punt van aandacht. Richtlijnen voor het beheren van RPA-projecten, inclusief het opstellen van een governance framework en het monitoren van de prestaties van RPA-bots komen aan bod.

Een belangrijk onderdeel is de integratie van RPA met andere technologieën. Bijvoorbeeld het combineren van RPA met kunstmatige intelligentie (AI), machine learning (ML) en andere technologieën voor geavanceerdere automatiseringsoplossingen. Wat ook aan bod komt is het belang van effectief verandermanagement bij de implementatie van RPA in een organisatie.

Als laatste wordt de toekomst van RPA besproken. Hoe zit het met de trends en toekomstige ontwikkelingen in RPA en hoe kunnen organisaties zich voorbereiden op deze veranderingen?

Doelgroep
Noordelijke productiebedrijven uit de maak- en procesindustrie. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers, dus geef je snel op!

Investering
Deelname aan deze Masterclass is kosteloos voor noordelijke bedrijven uit de proces- en maakindustrie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tijd en kennis vanuit de partners van SIH-Noord en financiële ondersteuning van SNN/EFRO, de drie noordelijke Provincies en EZK.

Kijk voor meer informatie op de site van SIH Noord en meld je daar ook aan.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Circo Track gemeente Súdwest 3, 10 en 31 oktober

Driedaagse CIRCO workshop

 

dinsdag 03 oktober Vanuit het netwerk
Circulair
Leergang Circulaire Economie

Save the date voor de laatste Leergang Circulaire Economie!

 

woensdag 04 oktober Vanuit het netwerk