Contact

Masterclass: Online innoveren

woensdag 09 juni Vanuit het netwerk Innovatie

Van alle innovatieprojecten haalt 80% de markt niet. Is de start van innovatie voor u persoonlijk ook een zoektocht? Dan bent u niet de enige. Want hoe innoveert u in een tijd dat fysieke ontmoetingsmogelijkheden beperkt zijn. Inmiddels werken we massaal online. Welke kansen liggen er om online te innoveren? En op welke manier kunnen we daarin verbeteren, welke tools kunnen ons helpen? KVK helpt u graag met antwoorden op deze vragen met de masterclass ‘Online innoveren’.

Exclusieve toegang voor deelnemers van KVK Business Challenge

De KVK organiseert op woensdag 9 juni een masterclass exclusief voor deelnemers van het open innovatieplatform KVK Business Challenge. Dit platform is eind maart geheel vernieuwd! Bent u nog geen deelnemer van Business Challenge? Maak dan eenvoudig uw gratis account aan via kvk.nl/businesschallenge. Na aanmelding kunt u zich inschrijven voor de masterclass.

Over de masterclass

Tijdens de masterclass inspireert Gijs van Wulfen over het effectief starten met innovatie, geeft tips over hybride innoveren tijdens en na Corona én helpt u met het bedenken van nieuwe producten en diensten. U kunt actief meedoen, ervaringen uitwisselen met andere ondernemers en volop vragen stellen. Kortom een uur energie en inspiratie!

Over de spreker

Gijs van Wulfen is LinkedIn-influencer, spreker, auteur en trainer over innovatie en design thinking. Hij is de grondlegger van de VOORT innovatiemethode. En hij heeft meerdere boeken geschreven over innoveren, zoals bijvoorbeeld ‘The innovation Expedition’ en ’Het Innovatiedoolhof’ dat is bekroond tot Managementboek van het Jaar 2017.

Aanmelden voor deze online masterclass doet u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk