Contact

Masterclass Entrepreneurship: De flexibele schil

woensdag 21 april Vanuit het netwerk Ondernemerschap

Vraagt u zich ook wel eens af hoe uw organisatie kan groeien en toch flexibel kan blijven? Schrijf u dan in voor de Masterclass op woensdag 21 april (16:00 – 17:00 uur) Entrepreneurship – Flexibele schil van de Watercampus Leeuwarden.

Als ondernemer heeft u niet altijd alle benodigde kennis in huis. U weet natuurlijk alles over uw core-business, maar er zijn talloze andere aspecten die het succes van uw onderneming bepalen.
Daarvoor wordt de Masterclasses Entrepreneurship georganiseerd. Tijdens de komende Masterclass wordt er in gegaan op HR en op het werken met een flexibele schil. Het werken met deze flexibele schil is door het fase systeem en de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) de laatste periode veranderd. In het fase systeem krijgen uitzendkrachten meer rechten en betere (ontslag)bescherming naarmate ze langer als uitzendkracht werken. De WAB bevat maatregelen welke de verschillen tussen vast en flexwerk moeten verkleinen. Wilt u weten wat de gevolgen zijn voor uw organisatie? Sluit dan aan bij de Masterclass.

Aanmelden voor de Masterclass doet u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Murcia Food 2021

Van 17 mei 10:00 uur t/m 19 mei 13:00 uur, vindt de 10e editie van het Spaanse Murcia Food Brokerage Event plaats. Dit event is de verzamelplaats voor noviteiten op het gebied van voedseltechnologie.

 

maandag 17 mei Vanuit het netwerk
Virtuele handelsmissie Querétaro / Mexico

WTC Leeuwarden Noord-Nederland organiseert van 17 tot en met 20 mei 2021 een Virtuele Handelsmissie naar Querétaro/Mexico, waarbij Nederlandse bedrijven gekoppeld worden aan bedrijven uit deze stad en/of land.

 

maandag 17 mei Vanuit het netwerk