Contact

Masterclass Entrepreneurship: De flexibele schil

woensdag 21 april Vanuit het netwerk Ondernemerschap

Vraagt u zich ook wel eens af hoe uw organisatie kan groeien en toch flexibel kan blijven? Schrijf u dan in voor de Masterclass op woensdag 21 april (16:00 – 17:00 uur) Entrepreneurship – Flexibele schil van de Watercampus Leeuwarden.

Als ondernemer heeft u niet altijd alle benodigde kennis in huis. U weet natuurlijk alles over uw core-business, maar er zijn talloze andere aspecten die het succes van uw onderneming bepalen.
Daarvoor wordt de Masterclasses Entrepreneurship georganiseerd. Tijdens de komende Masterclass wordt er in gegaan op HR en op het werken met een flexibele schil. Het werken met deze flexibele schil is door het fase systeem en de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) de laatste periode veranderd. In het fase systeem krijgen uitzendkrachten meer rechten en betere (ontslag)bescherming naarmate ze langer als uitzendkracht werken. De WAB bevat maatregelen welke de verschillen tussen vast en flexwerk moeten verkleinen. Wilt u weten wat de gevolgen zijn voor uw organisatie? Sluit dan aan bij de Masterclass.

Aanmelden voor de Masterclass doet u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Mexico
RVO Handelsmissie: Mexico-Stad

Bent u actief in de watersector? En bent u nieuwsgierig naar de marktmogelijkheden in Mexico? Neem dan van 5 tot en met 9 september 2022 deel aan de handelsmissie naar Mexico-Stad en enkele deelstaten in Mexico.

 

maandag 05 september Vanuit het netwerk
Online
Webinar: Intellectueel Eigendom

Maak op donderdag 8 september (15:00 - 1600 uur) kennis met veel voorkomende rechten en beschermingsvormen.

 

donderdag 08 september Vanuit het netwerk