Contact

Masterclass Energie

dinsdag 16 mei Vanuit het netwerk

Energie is één van de grote onderwerpen van de laatste tijd voor de industrie. Niet allen in verband met de energietransitie die er aan zit te komen maar nu sinds 2 jaar ook vanwege het feit dat het een grote kostenpost is, eentje met veel onzekerheid over toekomstige prijsniveaus.

In de Masterclass gaan we vele aspecten rondom Energie bespreken. Hoe komen we door de Energietransitie? Hoe gaat het met de elektrificeren van de industrie? En kan dat wel met de netcongestie zoals die nu op veel plaatsen al optreedt? Gelukkig kun je meer halen uit de bestaande aansluiting als je het slim doet. Maar we gaan het ook hebben over hoe je het energiegebruik kunt beheersen en wat voor extra kansen dat biedt. Behalve een kostenpost zegt het energieverbruik ook iets over hoe de machine of het proces loopt. Een onverwachte stijging van het gebruik kan een indicatie zijn van gebrek of een aankomend gebrek.

Meer informatie en de aanmeldprocedure vindt u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Internationaal Ondernemen
EuropeReady-Programma – kennissessie 2

In drie bijeenkomsten van twee uur krijg je inzicht in wat Europese programma’s en fondsen beogen en te bieden hebben. Je leert hoe je daar actief op kunt inspelen.

 

donderdag 08 juni Vanuit het netwerk
X-sessions | China in Business

De Oranjewoud Export Academy organiseert hét business-netwerkevent van het Noorden op 8 juni. Van 16.00 – 21.00 uur wordt je ondergedompeld in het zakendoen in China, met aansprekende sprekers. Dit event is ook toegankelijk voor niet-leden van de Export Academy.

 

donderdag 08 juni Vanuit het netwerk