Contact

Masterclass: ‘Een financiering of investeerder binnenhalen’ (Groningen)

donderdag 04 april Vanuit het netwerk Financiering

Op donderdag 4 april a.s. organiseert Flinc in samenwerking met Trip Advocaten een masterclass waarbij de juridische aspecten van de termsheet centraal staan. Deze masterclass zal plaatsvinden op donderdag 4 april van 14.00 uur tot 17.00 uur bij Trip Advocaten in Groningen.

Tijdens deze masterclass staat de juridische invalshoek van het investeren centraal; de termsheet. In de termsheet worden belangrijke (basis)afspraken vastgelegd tussen een ondernemer en de investeerder ten aanzien van de voorgenomen financiering of participatie en hun positie binnen de onderneming.

Wat ga je leren?

  • Wat betekenen de veelvoorkomende ‘startup en investment termen’ nu echt?
  • Wat is een termsheet en wat is de juridische waarde van een termsheet?
  • Welke juridische documenten moeten bij een financiering in de vorm van een lening of participatie worden opgesteld en wat is de juridische en praktische relevantie van elk document?
  • Welke afspraken met een investeerder zijn gangbaar? Wat zijn de valkuilen?
  • Hoe blijf je zowel tijdens als na het financieringstraject als ondernemer in de driver’s seat?

Kijk voor meer informatie op de website van Flinc.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Handelsmissie: Panama, Water connecting the world (2 t/m 4 september)

Bent u actief in de water sector? En wilt u uw bedrijf profileren op zowel de Panamese markt als de wereldwijde markt? Doe dan op 2 tot en met 4 september mee met de handelsmissie naar het IAHR congres in Panama: Water Connecting the World.

 

maandag 02 september Vanuit het netwerk
Netwerkevenement: Smart Mobility in het Verenigd Koninkrijk

Bent u actief op het gebied van smart mobility? En wilt u Britse zakenpartners ontmoeten? Kom dan op 5 september naar de 'Anglo-Dutch mission on smart mobility'. Dit evenement vindt plaats tijdens de handelsbeurs Cenex-Low Carbon Vehicles 2019 (Cenex-LCV).

 

donderdag 05 september Vanuit het netwerk