Contact

Leergang circulaire economie

woensdag 24 mei Vanuit het netwerk

Op woensdag 24 mei vindt de eerstvolgende sessie van de leergang Circulaire Economie plaats bij Bowinn (Hogedijken 20 te Dokkum). Het onderwerp is biobased waardeketens.

De afgelopen jaren zijn er veel experimenten uitgevoerd rond het verbouwen en verwerken van gewassen zoals lisdodde, hennep en vlas. Deze gewassen worden onder andere gebruikt voor de productie van bouwmaterialen zoals isolatie- en plaatmateriaal, maar ook kleding (linnen) en zelfs voedsel kunnen worden geproduceerd vanuit deze gewassen. Tijdens deze middag krijg je handvatten mee om met je jouw onderneming, school of project aan te haken bij circulaire en biobased waardeketens in onze regio.

Informatie

Locatie: Bowinn (Hogedijken 20, 9101 WV Dokkum)
Datum en tijd: Woensdag 24 mei 2023, 15.30u tot 18.00u

Programma
14.00u: Wandeling door de Diepe Tijd (LET OP: Apart aanmelden verplicht!)
15.30u: Inloop
16.00u: Start programma
17.30u: Afsluiting Borrel en netwerken
18.00u: Einde

Klik hier om je aan te melden.

Klik op de afbeelding voor een pdf.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
X-sessions | China in Business

De Oranjewoud Export Academy organiseert hét business-netwerkevent van het Noorden op 8 juni. Van 16.00 – 21.00 uur wordt je ondergedompeld in het zakendoen in China, met aansprekende sprekers. Dit event is ook toegankelijk voor niet-leden van de Export Academy.

 

donderdag 08 juni Vanuit het netwerk
Internationaal Ondernemen
EuropeReady-Programma – kennissessie 2

In drie bijeenkomsten van twee uur krijg je inzicht in wat Europese programma’s en fondsen beogen en te bieden hebben. Je leert hoe je daar actief op kunt inspelen.

 

donderdag 08 juni Vanuit het netwerk