Contact

KPN Startup Afternoon online

donderdag 18 maart Vanuit het netwerk Innovatie

Over dit evenement

Het thema van deze editie is AI & Machine Learning. De vraag van grote bedrijven om zich te ontwikkelen neemt toe. Ook integreren steeds meer startups en scaleups AI & Machine Learning in hun oplossingen.

Daarom wordt deze editie aan dit onderwerp gewijd. Onderzocht wordt hoe KPN aan dit onderwerp werkt, en hoe dit nieuwe mogelijkheden creëert om samen te werken met innovatieve bedrijven.

Natuurlijk staat dit evenement open voor elk bedrijf uit iedere branche. Dus of u nu een techbedrijf bent dat AI & ML gebruikt, of actief bent in een andere niet-technische industrie. Iedereen is van harte welkom om te discussiëren over dit onderwerp, en om te speeddaten met corporates, investeerders, startups, en scaleups.

Het programma bestaat uit

– Een plenaire openingssessie met een inspirerende lezing;

– De mogelijkheid om een speeddate te gaan met KPN, KPN ventures, diverse externe investeerders en andere corporates. In eerdere edities had u de kans om te speeddaten met gerenommeerde namen, zoals AWS, Albert Heijn, ABN Amro, TIIN Capital, Volta Ventures, Cottonwood Technology Fund, Health Innovations, EIT digital en The Next Women;

– Informele online netwerken worden aangemoedigd door een netwerkapp, zodat u kunt zien wie het evenement bijwoont;

Geïnteresseerd? Meld u zich dan aan via deze link.

Het programma van het evenement

15:00 – 15:10 Uur Opening

15:10 – 15:50 Plenaire lezing

15:50 – 15:55 Pauze + klaar voor speeddates

15:55 – 16:15 –> 1e ronde speeddates

16:20 – 16:40 –> 2e ronde speeddates

16:45 – 17:05 –> 3d ronde speeddates

17:10 – 17:30 –> 4e ronde speeddates

17:35- 17:55 –> 5e en laatste ronde speeddates

18:00 Einde van de Online Startup Evening

 

Als u niet deelnemen aan het evenement, maar wel een ticket heeft besteld, geef dit dan minstens een week van te voren door via kpnscaleups@kpn.com.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk