Contact

KPN Startup Afternoon online

donderdag 18 maart Vanuit het netwerk Innovatie

Over dit evenement

Het thema van deze editie is AI & Machine Learning. De vraag van grote bedrijven om zich te ontwikkelen neemt toe. Ook integreren steeds meer startups en scaleups AI & Machine Learning in hun oplossingen.

Daarom wordt deze editie aan dit onderwerp gewijd. Onderzocht wordt hoe KPN aan dit onderwerp werkt, en hoe dit nieuwe mogelijkheden creëert om samen te werken met innovatieve bedrijven.

Natuurlijk staat dit evenement open voor elk bedrijf uit iedere branche. Dus of u nu een techbedrijf bent dat AI & ML gebruikt, of actief bent in een andere niet-technische industrie. Iedereen is van harte welkom om te discussiëren over dit onderwerp, en om te speeddaten met corporates, investeerders, startups, en scaleups.

Het programma bestaat uit

– Een plenaire openingssessie met een inspirerende lezing;

– De mogelijkheid om een speeddate te gaan met KPN, KPN ventures, diverse externe investeerders en andere corporates. In eerdere edities had u de kans om te speeddaten met gerenommeerde namen, zoals AWS, Albert Heijn, ABN Amro, TIIN Capital, Volta Ventures, Cottonwood Technology Fund, Health Innovations, EIT digital en The Next Women;

– Informele online netwerken worden aangemoedigd door een netwerkapp, zodat u kunt zien wie het evenement bijwoont;

Geïnteresseerd? Meld u zich dan aan via deze link.

Het programma van het evenement

15:00 – 15:10 Uur Opening

15:10 – 15:50 Plenaire lezing

15:50 – 15:55 Pauze + klaar voor speeddates

15:55 – 16:15 –> 1e ronde speeddates

16:20 – 16:40 –> 2e ronde speeddates

16:45 – 17:05 –> 3d ronde speeddates

17:10 – 17:30 –> 4e ronde speeddates

17:35- 17:55 –> 5e en laatste ronde speeddates

18:00 Einde van de Online Startup Evening

 

Als u niet deelnemen aan het evenement, maar wel een ticket heeft besteld, geef dit dan minstens een week van te voren door via kpnscaleups@kpn.com.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Nieuwe online talkshow De Ondermening: “Met de zaken op tafel”.

Op zaterdag 30 januari van 11:00 - 12:00 uur vindt er een online talkshow plaats van De Ondermening. In deze talkshow wordt gesproken over ondernemen tijdens de coronacrisis.

 

zaterdag 30 januari Vanuit het netwerk
Virtuele handelsmissie Moskou / Rusland

WTC Leeuwarden Noord-Nederland organiseert van 1 tot en met 4 februari 2021 een Virtuele Handelsmissie naar MOSKOU / Rusland waarbij Nederlandse bedrijven worden gekoppeld aan bedrijven uit Moskou / Rusland.

 

maandag 01 februari Vanuit het netwerk