Contact

Kom alles te weten over zakendoen in Roemenië

dinsdag 24 november Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Van 24 tot en met 27 november 2020 organiseert het Dutch Romanian Network (DRN) hét evenement over zakendoen in Roemenië: de Romanian Business Week. Voor bedrijven uit uw achterban kan Roemenië een interessante exportbestemming zijn. Bovendien kiezen steeds meer Nederlandse bedrijven in deze tijd voor Roemenië in plaats van verre bestemmingen in het kader van offshoring en nearshoring.

In verband met COVID-19 zal het evenement geheel online plaatsvinden. Verspreid over vier dagen kunnen ondernemers met interesse in zakendoen in of met Roemenië verschillende online workshops bijwonen. Een breed spectrum aan onderwerpen zal aan bod komen, waaronder fiscale ontwikkelingen, nearshoring en HR-beleid. Verschillende experts vertellen over kansrijke sectoren en nemen je mee in de mogelijkheden tot zakendoen in Roemenië. Uiteraard komen ook de recente ontwikkelingen door Covid op de (digitale) tafel.

Bovendien worden Nederlandse en Roemeense ondernemers waar mogelijk met elkaar in contact gebracht. Komt een ondernemer uit uw achterban graag in contact met een Roemeens bedrijf, een agent, distributeur of afnemer van zijn of haar dienst? Stuur die vraag dan naar maik@nlinbusiness.com. Er zal vervolgens gekeken worden of zij ondernemers aan elkaar kunnen verbinden, om hen op die manier een stap verder te helpen.

Voor meer informatie omtrent het evenement kunt u contact opnemen met Maik Mandemaker: +316 8317 9143 of maik@nlinbusiness.com.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk