Contact

Kick-off Smart Industry Hub Noord Nederland

vrijdag 25 september Vanuit het netwerk

Op vrijdag 25 september is de kick-off van de Smart Industry Hub Noord Nederland. Dit is een online bijeenkomst van 9:00 tot 10:00 uur ’s ochtends.

Digitalisering biedt ongelooflijk veel kansen voor de industrie. Je moet er wel slim mee omgaan, en er op tijd mee beginnen. We durven zelfs de stelling wel aan dat digitalisering en Smart Industry de snelste weg is om versterkt uit de COVID-crisis te komen. Daarom hebben alle Noordelijke organisaties (werkgevers, onderwijs, Fieldlabs, provincies, etc.) hun handen ineen geslagen om via de Smart Industry de Noordelijke industrie te inspireren en te ondersteunen. Noord Nederland als dé Region of Smart Factories. We gaan ervoor!

Tijdens de kick-off gaan we uitleggen wat u van de SIH Noord kan verwachten. We laten drie voorbeelden zien van bedrijven die al flink bezig zijn met Smart Industry (Betech, ZiuZ en Cosun) en u kunt kennismaken met het SIH-team. We doen ook wat officiële handelingen, want het is natuurlijk wel de formele start.

De kick-off vind plaats bij JB Besturingstechniek in Oosterwolde en wordt integraal uitgezonden. U kunt zich hier aanmelden.

We hopen jullie de 25e online te ontmoeten, en samen een start te maken met de Smart Industry Hub.

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk